reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny ale naprodukowalyscie postów ☺☺☺
Ja nie miałam nawet jak się odezwac cały dzień bo zalatwialam sprawy w pracy..niestety Cos się pokomplikowalo i mam nadzieję że wyjaśni się na moja korzyść, bo ważą się losy mojego macierzynskiego! Ale to na razie bede wyjaśniać!

Ale zaszalalyscie z tymi zakupami wow ☺ale ją wczoraj po wizycie też wybralam się na małe zakupy i parę ciuszkow już posiadam.

Cieszę się z udanych wizyt kochane mamuski ☺☺

Hej mam pytanie do Was dziewczyny czy któraś z Was rodziła pierwsze dziecko przez cc z powodu niewspółmiernosc porodowej??? I teraz też macie prawdopodobieństwo cc??? Bo mnie mówi moja gin że będę mieć cc na 99,9% choć nie pracuje w szpitalu gdzie będę rodzic.. To samo mi powiedział lekarz który robił mi usg w 12 tyg.. I tak się zastanawiam czy teraz jest taka praktyka że wola nie ryzykować i robią z automatu cc.. Dodam że syn ważył 4kg, 36cm obwód główki, nie wszedł wogole w kanał rodny, po ponad 10 h zero rozwarcia a bóle miałam no skali brakowało na maszynie chyba coś w rodzaju ktg.. Tak się zastanawiam bo moja siostra też miała niewspółmiernosc a mała ważyła 3,5kg.. Może my mamy jakieś budowy takie... Czy któraś z Was też ma takie doświadczenie????

reklama
Wiem że za wcześnie może o tym myślę bo dopiero 19tydzień no ale cóż na to poradzę że tak mi myśli do przodu galopuja.. Boję się że mogą w szpitalu powiedzieć że mam rodzic naturalnie i że może pójść coś nie tak... Przy pierwszej ciąży moja gin mi powiedziała :"pani Bogusia pani nie urodzi naturalnie, jak nie będą chcieli zrobić cc to ma się pani mąż bić o to albo telewizja straszyć, sądem itp.." i nie myliła się że SN nie przejdzie.. Choć w szpitalu czekali i czekali..

Do góry