iwonaimaja
Fanka BB :)
kluski śląskie to z roladą i kapustą czerwoną 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem albo jestem zmeczona albo dzisiaj nie moj dzień..ale nie mogę skumać dzisiejszego tematu z żarówkątak wiec ide zaraz spać
![]()
Jad?gdzie? No sorry taka tragedia z powodu żarówki. Uważaj. Jad tez jest szkodliwy [emoji3]
Swoją drogą kto przepraszam normalny przejmuje się jedna żarówka która jest w sprzedaży w milionach sklepów? Która tłucze się każdemu? Sprzątasz i po sprawie...
A co tam litr rtęci był? Przecież to są znikome ilości. Facet posprzątal a Ty biegasz siku na dwór...To jest paranoja.
Rozumiem ze ostatnio los Cię doświadczył [emoji6] o głupiej żarówce piszesz cały dzień...temat męża pozostawiasz bez wytłumaczenia a przecież dużo z Nas przejęło się Twoja sytuacja kilka dziewczyn oferowało pomoc. To coś tu nie halo.
Jeszcze fazerkamm tylko wspomniała nikogo nie wskazala palcem a Ty od razu wywnioskowalas ze chodzi o Ciebie. Dlaczego? Każdy może być trollem. Internet jest długi i szeroki.
Ale czy aby na pewno nie masz większych zmartwień od żarówki? Twój mąż który sprzątal jest tak samo narażony na działanie tej wielkiej ilości rtęci i nie boisz się o niego?
Dla mnie dłuższe prowadzenie rozmowy o żarówce która nikogo nie zabije jest co najwyżej głupie. Nie ma co się denerwować
ooo ale masz chlopczyka czy dziwecyznke?juz poznalas plec? nie martw sie bedzie wszystko dobrze z glukoza ale czemu kazali ci zrobic jeszcze raz?dziekuję za kciuki z dzidzią wszystko ok na następną wizytę mam znowu zrobić test z glukozą![]()
to tak jak ja... chyba wybiorę się jutro, żeby mieć z głowy...na następną wizytę mam znowu zrobić test z glukozą
no wlasnie nie wiem niby 18 tydzien i 5 dzien a nie wiemmmmm w koncu lekarz pwoinien to pilnowacja dostałam wczoraj skierowanie, to może na następnej wizycie będziesz mieć?
Lizzy obciążenie robi się miedzy 24, a 28 tc. I to dość ważne bo w tym okresie najwięcej łożysko cukru 'produkuje'.to tak jak ja... chyba wybiorę się jutro, żeby mieć z głowy...szkoda, że nie chodzimy do tej samej przychodni
edit. ja pierwszy raz będę robić jak coś![]()