Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Alinka spokojnie, jeszcze jest czas na to żeby dziecko odwrócił się głową w dół.No widzisz dla mnie to jest stres. Są kobiety które są wstanie zapłacić za cc a ja z kolei dużo bym dała żeby urodzić normalnie.
Ja, ale za dwa tygodnie, więc się jeszcze nie interesowałam....Dziewczyny wiem ze ktoras z Was profilaktycznie będzie miała podana imuunoglobuline antyd w okolicach 28 tygodnia. Gdzie to diabelstwo kupić? W aptece nie, w punkcie krwiodawstwa nie.Już nie wiem gdzie się udać. Gin mówił mi ze w aptece dostanę na zamówienie z hurtowniniestety...
Wprawdzie nie do mnie, ale odpowiem. To nie steryd. Podaje się w przypadku możliwośvi wystąpienia konfliktu płytkowegoOlciakk a to jest potocznie ten steryd na plucka? jesli tak to ja mam miec w 28tc, w narazeniu bardzo wczesnym porodem podaja tez wczesniej ale wtedy jest najlepiej. Niestety/stety ja mam zostac na dwa dni na oddziale i tam dostac zeby widzieli czy wszystko z nami ok
Wprawdzie nie do mnie, ale odpowiem. To nie steryd. Podaje się w przypadku możliwośvi wystąpienia konfliktu płytkowego