• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
witam, ja też na nogach, dziecko wysłane do szkoły, kasza dla piesów nagotowana, teraz będe córce szafy porządkować żeby poukładać letnie ubrania, muszę to ogarnąć puki jeszcze mam siłe.
U mnie mgła że zabić się idzie:baffled:
Frazerkamm powodzenia na badaniach:happy2:

Nafoczka moj tez szaleje w brzuchu..
Zastanawiam się co zjesc po.. mam ochote na nalesnika z czekolada i bananem ale czy to nie będzie zabojstwo cukrowe dla mojego organizmu po wypiciu glukozy?
Slabo mi sie troche czasami robi i pani co pobiera mi krew mowi ze to przez to ze organizm szoku przez glukoze dostal...
Jeszcze jakies 20min i bede wolna.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!!! :)

U mnie z rana leje deszcz :( później idę na zakupy i chciałabym słońce :D

Fazerkamm- ja za to po glukozie dostałam takiego napadu głodu, że zjadłam 4 kiełbaski smażone, 3kanapki i wypiłam 2 kawy ...jak wróciłam do domu to ręce trzęsły mi się jak po dobrej imprezie na drugi dzień :D. Chyba mi cukier spadł i taka reakacja-sama nie wiem. Miałam ochotę na pączka, ale odpuściłam :D

Czesć dziewczyny[emoji4] [emoji4]
U nas słońce jakby chciało a nie może wyjść.
Od wczoraj mam przemozną ochotę puścić głośno muzę i poskakać. Teraz podrygiwałam do piosenki z bajki Mój przyjaciel Timmy czy jakoś tak ... powiem wam że chwytliwy kawałek[emoji2]

Iwonamaja powodzenia

Fazerkamm już po ?

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry