Witam [emoji5]
Dziś musiałam pojsc do pracy i chyba moja tolerancja na niektóre starsze Panie drastycznie zmalała [emoji57][emoji849]
Ech w tym tygodniu jeszcze w czwartek i piątek muszę iść, mam nadzieje ze nie wybuchnę [emoji16]
I brzusio jednak nienajlepiej znosi długie posiedzenia za biurkiem, troche mnie spina pózniej.
Agula udanego wypoczynku [emoji5]
Mój M tez proponuje żebyśmy sie wybrali nad morze ale mamy spory kawał drogi bo prawie z Zakopanego i wymyslil sobie żeby poleciec ale w tym miesiącu to ja sie raczej nie zdecyduje na lot a zreszta nie wpuścili by mnie pewnie.
Jutro kończę 29 tydzień i mam około 9kg na plus to chyba nie najgorzej co nie? [emoji848]
Lila mi na przeziębienie mój gin pozwolił herbapect 1 łyżeczkę dziennie i Apap
Paula_dabro nie martw sie na zapas napewno zdążycie ze wszystkim ja od jutra mam malarza w domu i tez sobie tego nie wyobrażam ale trzeba byc dobrej myśli [emoji5]
A pogoda u mnie masakra wczoraj i dziś to nawet śnieg padał [emoji15] masakra
A słyszałyście przesad ze do fryzjera w ciąży nie wolno? Miałam niedawno wykład od ciotki [emoji28] ze "wody gazowanej ABSOLUTNIE, ŻADNYCH LEKÓW, FRYZJERA WYBIJ SIBIE Z GŁOWY!" Ciocia była po % [emoji57] i trzeba ja było słyszeć, śmiesznie gadała
IwonaiMaja zdroooowia dużo dla Ciebie i Mamy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app