Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co do klopotow - Wy tez dostajecie taka zolta koperte z papierami w srodku ? Na kopercie jest naklejka dokad dzwonic.

Zielona_stkr. ja na adamexa postawiłam i dzisiaj pojechaliśmy do sklepu i poprosiłam babkę żeby mi pokazała z tego adamexa właśnie modele pajero,aspena,barletta,barletta reinbow,a do tego do porównania jeszcze wózek tutek i x-lender ;-) zobaczyłam na żywo i gondole i spacerówki i tak było super porównać jak obok siebie stały(chyba nas miała dość ta sprzedawczyni,bo w rezultacie i tak nie podjęliśmy decyzji;-) o ile gondole się nie różniły jakoś super,ale spacerówki już tak-oparciem,budką,pałąkiem,podnóżkiem i szelkami.I wybraliśmy aspenę.teraz tylko wachamy się z kolorem,napewno jakaś szarośc;-)
do tego porównaliśmy nosidełka maxi-cosi i te z zestawu do adamexów i zdecydujemy się na maxi cosi z bazą izofix.
Polecam tak sobie porównać jeśli się wahacie;-)
Aaaa i nie zwlekajcie za długo bo na niektóre modele czy kolory czeka się nawet do 8 tygodni,a to prawie 2 miesiące!;-)
Zostalo to zgloszone do administrator aniaslu, takze prosze kierować do Niej wiadomosci, informacje w tej sprawie.Mam prośbę do osoby, ktora wysyła do mnie prywatne wiadomości szkalujące osobę z forum. Nie życzę sobie takiego spamu, nie interesują mnie plotki i Twoje sprawy!!!! Przepraszam dxiewczyny, ale szlag mnie trafił jak zobaczyłam swoje prywatne wiadomości.