Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejka!
U mnie nastrój w miarę, w zależności od ruchliwości Młodej, od wczoraj znowu spokojniejsza, a więc może być, że tak powiem
Kupiłam tą Lovellę w Biedronce
Fazerkam, też się coli napiję od czasu do czasuJak z Twoim zdrowiem, lepiej?
Julka - współczuję tych wyjazdów męża.
Lizzy, że co???????????? Świetna szefowa, nie ma co!! Masakra jakaś!
Nieufna, wytrzymałam z tym bólem, po dwóch dniach przeszło, ja mam bóle migrenowe, nie cierpię ich! Już wolę jak mnie plecy czy pachwiny bolą, naprawdę! Też zapytam gina o te ruchy, bo siwa do porodu będę całkiem. Ja mam za tydzień we wtorek wizytę.
Taq - ja na początek Pampers, potem z Lidla.
Jazda z mężem i jego marudzeniem? Porażka!
Zapytam tutaj, bo tam nie wszyscy zaglądają, bo już sama nie wiem. Kupujecie pościel, poduszkę, kołdrę do łóżeczka na te pierwsze letnie tygodnie??? Niby mam wybraną, ale rozmawiałam dzisiaj z koleżanką, która w lutym urodziła i jeszcze nie używa, do szafy schowała. A ja nie będę miała gdzie schować :/
Agnesdam - halo, halo!!!!!! No nie mów, że aż tak się obraziłaś, wracaj tu!!!!!!!!
Gorąco! A ja nie mam żadnych krótkich legginsów. Muszę chyba jeszcze coś zamówić, choć już średnio się opłaca, ale w czymś chodzić muszę :/
Lekarze liczą tygodnie skończone, czyli jesteś w 33 tc.Dziewczyny ja mam pytanie jak wy liczyć ie tygodnie jak mam 33+2 to mam 33 tc czy 34 tc ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom