Gwiazda_237
Fanka BB :)
Aaa a i polecam telefon do rzecznika praw pacjenta . Masz do tego prawo i ordynator zmieni zdanie .
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z checia ale u mnie pozniej sie mszcza na pacjetach bo kolezanka dlugo rodzila i cierpiala musiala wkoncu miec cc i ojciec z mezem sie zdenerwowali bo bardzo dlugo to trwalo wiec lekarz chcial ja pokroic w zdluz ale wkoncu inny sie odezwal czy on zglupial ale i tak pokroil ja tak jak powinien pod brzuchem ale przez cala szerokosc jak naj bardziej sie dalo i dlugo przez to do siebie dochodzila ;/Aaa a i polecam telefon do rzecznika praw pacjenta . Masz do tego prawo i ordynator zmieni zdanie .
W zasadzie mają racje, to jest poważna operacja, ale przy chorobach towarzyszących i poprzednich komplikacjach to już chyba powinni odpuścić, pewnie patrzą na to że już 2 razy rodziłaś to jesteś rozciągnięta i pójdzie łatwiej.Niestety za daleko u nas mowia ze nie kroja bo to powazna operacja i naprawde musi sie cos dziac zeby kroili tak to nie ma mowy.
Od takich wiadomości mogę zaczynać dzień. Aż łezka pociekła. Cieszę się ogromnie z wami. Powidzenia dalej. Dawaj nam znaćWitam dziewczyny, ale tu produkcja trwa...
Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domuMaly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu
Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 hSpotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata
Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnieO Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy
Buzki...