Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aga, nie wiem dlaczego mi gwiazdki zrobiło, wpisałam nazwę, może lokowanie produktu zakazanenapiszę z przerwami fe.mal.ti.ker
![]()
Na youtube oglądałam filmik o dźwiękach jakie dzieci wydają i co one znaczą - inny dźwięk, gdy dziecko jest głodne, boli brzuszek itd. Muszę powiedzieć, że się sprawdza o ile dobrze wyłapię jaki dźwięk wydaje![]()
Hej czy wasze maluchy tez sa takie placzliwe i niespokojne w upaly? Moj zjada i za chwile znoe szuka jedzenia placze nie moze zasnac...juz nie wiem jak mu pomoc. Daje mu troche wody bo od mleka mm ma problemy z kupka i nie chce go przepajac tym mlekiem wiec daje wode. Nie skonsultowalam tego z nikim wiec mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też mruczy przy jedzeniu i po jak się pożądanie naje. I też się wygina jak leży a chce odbić.ale tu Nocnych Marków
Dziewczynki kolki mozna rozpoznać, brzuszek twardnieje i dzieciątko podkurcza nóżki, bardzo krzyczy az buziunia robi się bordowa.
Nasz maluszek ostatnie dwie noce dał nam do wiwatu. Nie z kolkami. Zwyczajnie chce się bawic. Budzi się o 3 w nocy i do 6 aktywny. Oczy wielkie jak talerze, wierzga nóżkami i sobie mruczy. Dało by się radę gdyby nie potrzebował do tego towarzystwa ale jak się z nim wtedy nie rozmawia to płacze, więc sobie z nim rozmawiamy a on się cieszy od ucha do ucha, jakby umiał to robiłby to juz na głos.
Ostatnio też mruczy sobie przy każdym karmieniu, ciumka i mruczy, fajne to jest
Powiedzcie mi, czy Wasze pociechy jak płaczą albo szukają cyca leżąc na boku to też się wyginają tak mocno w łuk? Mój tak robi i się zastanawiam czy wszystkie dzieci tak mają, czy popytać lekarza.
To samo dziś pomyślałam z tymi kropelkami, a daję dwa/trzy razy dziennie po 15 kropel.ja mam sab simplex.. ale mam wrazenie że odkąd je podaje to Mały pręży się cały czas, chociaż już bez płaczu, wcześniej prężył się tylko przy kolkach wieczorem, a teraz nawet jak spi to ciągle z takimi odglosami ciśnięcia kupki