Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mój nie lubi
Spać w spiworku .
Siemankoo:-) mój mąż na tacierzyńskim jest i wstał dziś z katarkiem....wiecie co ja mam w domu? MASakraaa!!!!!!!! Męska "grypa" zwana katarkiem. Najgorzej.......
Melduje prawa dolna jedynkejestem w szoku, bo co jakiś czas starałam się zajrzeć w buzke ale jezorek trochę to uniemozliwial i nic nie widziałam. A dziś się obudzil z drzemki i myślę zajrzę, patrzę a tam coś dziwnego i sobie pomyślałam pewnie kreska się zrobiła, dotykam a tam ząb. Ucieszyłam się i mówię "mamy pierwszego zabka" a syn w ryk.
Przez 10 lat nie wywoływałam zdjęć. Teraz mam ponad 2000. W końcu je wszystkie przejrzałam, wybrałam do wywołania. Uffff!! Teraz znów będzie roboty z ich wkładaniem do albumów, ale to już o wiele przyjemniejsze :-)
Polecacie jakiegoś fotografa z allegro????
Aga podgrzalas zupke i dodalas manne i dalas od razu malej czy to sie jakos gotuje jeszcze?Heeej!
My już po alergologu (kontrolna wizyta).
Ania dobrze się rozwija, skórę ma super itp.
Zalecone zostało mleko bebilon pepti 2, cieszę się bo nam słuzy i z refundacją 10zł za puszkę. Mamy do roku przepisane, ale w 9mies. wprowadziny HA.
Co do glutenu to mam wprowadzic kasze manną i dzis juz dostała z zupką.
Kaszek żadnych nie proponowała mowila ze manna jest ok i innych bezmlecznych nie proponuje.
Pytałam czy chleb mogę dać. Nie zaleca, bo w chlebie jest teraz wszystko rozne ziarna itp.
Reszte mam podawac tak jak do wieku i tyle.
Wszystko na teraz jest super.
aaaa i usłyszałam po raz kolejny, że Ania nie bedzie drobną dziewczynkąmatkooo 2 metry i 100kg jak moj mąż
będzie mi ziemniaki nosic
![]()
Jolcia jak fajnie ze sie odezwalas!!!! [emoji173] sliczna malutkawitajciepewnie niewiele z Was mnie jeszcze pamięta
ale tak jakoś mnie coś dziś tkneło aby zobaczyć co u Was
jak tam Wasze maluszki
![]()
Pozdrawiam i w załączniku Hania 6 m![]()