Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój syn też nie robi papa, nie siada. Tulić się nie lubi, chyba, że się wyglupiamy i całuję go to słodko się śmieje. Idzie do każdego. Mama, tata, babcia, ciocia, pewnie obca baba by go wzięła to by poszedł i ani nie tęsknił. Mi z kolei z tego powodu przykro. Spędzam z nim całe dnie, a on by mnie sprzedał za butelkę mleka
Flammie, super waga!
Wczoraj robiliśmy sesję zdjęciową ale Młody był już zmęczony i kiepsko wyszło. Mało się uśmiechał, marudził i przerwaliśmy...
aaa miałam spytać, mieścicie się jeszcze w gondoli?my tak i nie zanosi się żeby zmieniać na spacerówkę, bo Ola włożona do wózka od razu zasypia i śpi tak długo jak jesteśmy na dwórku
sąsiadka się dziwiła, że 7miesięczne dziecko w gondoli
![]()
U mojej raczej luźna, ale ona je mało stałych pokarmów. Raczej się nie jara nowymi smakami, zje, bo zje, ale jakiegoś entuzjazmu nie ma
Sara to się tak ledwo mieści, nóżki ma już lekko ugięte. Zmienię na spacerówkę, ale na razie jeszcze tak jeździmy, bo i tak na spacer wychodzimy bardzo rzadko.
Mam pytania:
- skąd/jakie kupujecie jajka dla dziecka? Jakiej marki?
- Jakie dajecie owoce i czy świeże/ z mrożonki/ ze słoiczka?
- Czy zawartość słoiczka można zamrozić?
Ważny jest nawet raz dziennie. Rozumiem Cie, bo mój Mikołaj urodził się z krzywą stopką i od urodzenia muszę go w związku z czymś rehabilitować 4 razy dziennie. Na początku tak płakał, że ja razem z nim. To uciążliwe, ale robisz to dla swojego dziecka. Mój mały też płakał, ale jak w końcu się przyzwyczaił i nie kosztowało go już tyle wysiłku co na początku to przestał płakać i się denerwować. Inaczej jest z tą metodą, która została Wam zalecona, dlatego lepiej to jeszcze skonsultować. A tym bardziej, że udało się zrobić przewroty już!
U Nas też to zauważyłam, czasem jest kolorowa kupa i mam wrażenie że marchewka jest niestrawiona.
Dzisiaj planowałam zmienić na spacerówkę, bo ostatnio jak tylko Mikołaj się na spacerze obudzi to zaczyna płakać bo nic nie widzi tylko niebieskie nieboMa się robić coraz cieplej, więc myślę że pożegnamy się za chwilę z gondolą.
Dzisiaj sama ugotowałam obiad dla małego z marchewki, selera, pietruszki i cielęciny. Wyszło całkiem ok, a najbardziej się cieszę, że mu smakowało i zjadł sporą porcjęResztę po zblendowaniu przełożyłam do małego słoiczka i wsadziłam do lodówki. Można tak robić i dać mu jutro?
Moj tez idzie do wszystkich na rece. Nie ma tak ze tylko mamusia...ja sobie tlumacze ze to przez to ze po porodzie lezal sam prawie dwie doby i nie od poczatku kp i ogolnie krotko...:-(
Chociaz moja mama mnie karmila tylko piersia do 18 miesiaca zycia a tez bylam "cygan". Mam nadzieje ze jak podrosnie to chociaz troche sie bedzie tulil do mamusi :-)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie,
Hope u nas w hurtowniach nie ma tego mleka. Mnie wogole przeraza karmienie Ewy bo mleka nie chce I mam wrazenie, ze malo zdrowo je. Kaszke pierwszy raz dzis od dawna zjadla cala z 60 ml wody i owocow, poza tym zupka, chrupki, chleb ( pietka, zeby sie.zajela jak jem sniadanie), 2 herbatniki, pol jablka, pol banana. Malo urozmaicona dieta moim zdaniem a nie bardzo mam pomysl poza jogurtem co dac.
Chcialabym, zeby mala szla.do wszystkich bo naprawde mamy problem z tym jej lękiem ale jak juz kogos zna to jej obojetne byle na rekach nosil. Dzis w pracy zostalam zaproszona na urodziny kolezanki I nie wiem czy w zwiazku z powyzszym pojde.
Ewa marudna juz kolejny dzien I nawet jak na nia to przesada a ja nie wiem o co chodzi. Zastanawiam sie czy np te krople na nia źle nie działaja bo jak wchodzil ten lek na rynek.a mialysmy na recepcie baby to.dokladnie obliczalysmy dawki, dzwonilysmy do lekarza, zeby potwierdzic, rejestracja jest od 2 roku zycia. Kolezanka z pracy bardzo zle sie po nim czula. Teraz oczywiscie jest bez recepty I wszystkie mamy go kochaja a ja jestem ostrozna.