Nikodem juz nosi rozm 80. To kupiłam bardziej z myslą o kwietniu maju więc na 12 m-cyIwonka, a jaki rozmiar na lato zeby był? Ja nie wiem jaki rozmiar na roczek będzie miał synteraz chyba wolniej wyrastają z rzeczy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nikodem juz nosi rozm 80. To kupiłam bardziej z myslą o kwietniu maju więc na 12 m-cyIwonka, a jaki rozmiar na lato zeby był? Ja nie wiem jaki rozmiar na roczek będzie miał synteraz chyba wolniej wyrastają z rzeczy?
Hope, niestety niektórzy faceci tak mają. Chyba musicie poczekać, aż mu przejdzie. Nie każdy facet ekscytuje się mlekiem w piersiach i widokiem, jak jego dziecko się rodziCześć WiktorkowaU Nas na badaniu bioderek wyszło wszystko w porządku. A kiedy macie kolejną kontrolę?
Asia28 my mama też ułożony plan dnia i czasem jak coś Nam wypadnie to nie lubię jak Nam się rozwala ten plan
Kiedyś wspominałam Wam, że mój mąż nie chce się kochać (któraś z Was też o tym wspominała). Tyle razy próbowałam się dowiedzieć dlaczego i zawsze dawał mi wymijające odpowiedzi albo żartował, a wczoraj w końcu powiedział, że to dlatego że był przy porodzie i wszystko widział. Czuje się z tym okropnieczuje się tak jakbym go obrzydzała
![]()
Moim zdaniem, zdecydowanie to pomysł rodziców. Chcą się pochwalić dziećmi i spełnić swoje marzenia/niezrealizowane plany. Takie maluchy może tego nie przeżywają tak, ale obejrzyjcie sobie program o dziewczynkach-tancerkach albo Małą piękność czy jakoś tak. Te dziewczynki wolałyby się bawić niż jeździć na konkursy i ćwiczyć. Chyba, że to jednorazowe, to może inaczejHejka;-)
Dzisiaj było w pytaniu na śniadanie o malutkich dzieciach które występuja w reklamach i rodzice z nimi chodzą na różne castingi i padło pytanie czy to dla kasy rodzicie robią?,na co matka odpowiedziała że dla dziecka,żeby coś spróbowało nowego(9 miesięczne dziecko),coś przeżyło hehh no nie chce się mi w to wierzyć i osobiście jakoś tego nie pochwalam zabardzo;-/ wogóle te dzieci były bardzo przeciętne a podobno wybrane bo wypadały lepiej na tle innych(12 miesięczna dziewczynka miała śliczne oczka),ale już nasze lipcowe są o wiele piękniejsze;-)
Juz stanal? Dzizas, mona nawet nie raczkuje i nie siedzi! WowHope: teraz mamy wizyte w połowie kwietnia. Dzis mój mały oficjalnie stanął w łóżeczku potem przy sofie. Chyba mu sie podoba ale ja go caly czas przez te bioderka sprowadzam do parteru. :-)