Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bo ja przeczytałam dziekuj Iwona :-)No dziękuję za życzenie zdrowia[emoji6]
Choć dziś w kiepskiej jestem formie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie powiedziała mi to przyjaciółka, ona niby to w dobrej wierze, ale jakbyście przeczytały naszą rozmowę to widziałybyście, że przegięła. No sorry, ale takich tekstów to bym się po niej nie spodziewała. Ja rozumiem upomnieć, wyrazić swoje zdanie, ale zostałam potraktowana jak te laski, co wyrzucają dzieci z okien, bo nie mogą ich uspokoić. I jeszcze takie teksty typu "dziecko traktujesz jak zło konieczne, a tylko praca i praca". To że nie nadaję non stop o córce to nie znaczy, że ją zaniedbuję. Powiem Wam, że się miarka przebrała, zwykle jej odp., że godzę wszystko, że mam inne zdanie, że z dzieckiem nie trzeba siedzieć 24h itp., ale teraz jej pojechałam po tym, co mi się u niej nie podoba i że niedługo temu swojemu synowi wybuduje ołtarz i będzie bić mu pokłony. Jak uważa, że nie ma granic i mi może wszystko powiedzieć to ja uznałam, że też mogę nareszcie powiedzieć, co mi się nie podoba i też to skrytykować. Do tej pory tłumaczyłam sobie, że ok, lubi i chce siedzieć cały dzień z dzieckiem, chwilę się starali to też inaczej podchodzi, ale w końcu straciłam cierpliwość. To było 2 tyg. temu, nie odzywam się do niej, a widzicie, że emocje nadal są...BasiaJulia od jakiegoś miesiąca daję cały słoiczek, wcześniej tylko pół zjadał. Nie wiem kto Ci tak powiedział, ale przesadził i to bardzo. Ja nie mam zdania co do klapsów bo to moje pierwsze dziecko. Nie pamiętam, żebym ja dostawała.
Asiu, miałam koleżankę, której córka praktycznie nie jadła w 2 półroczu życia mleka tylko normalne jedzenie. Zapytaj pediatrę na wizycie. Na pewno po roku można zrezygnować już z mleka, zostały jeszcze tylko 2-2,5 miesiąca, więc to już niedługoLizzy powinny dolne dwójki teraz się pokazac:-) my na takim same etapie zębów jak wy:-)
Dzisiaj noc super:-) spanie od 20 do 6.30 bez pobudek :-)
Od rana lekka maruda, tylko mama i mama :-)
Wogole to zrobiłam ostatnie zakupy ubraniowe roz 80 i teraz już tylko 86bede kupować bo wiadomo że bluzeczki, sweterki, spodenki łatwo podwinac a 80 jest tak na styk:-)!
Mam takie pytanie : do kiedy dziecko ma jeść mleko? Tzn ile potrzebuje? Są jakieś wytyczne w tej kwestii? Bo Zosia tak ładnie je (odpukac) za ja bym już pomału mogła próbować odchodzić od mleka, pozostawiając np mleczne śniadanko :-) i narazie jeszcze cycuś nocny :-) czy to Jeszce za wszesnje i zostawić np 2-3razy mm i tylko,, normalny,, obiadek i przekąski do tego?
i prawidłowo zrobiłas zwracając jej w końcu uwagęHej.
Właśnie powiedziała mi to przyjaciółka, ona niby to w dobrej wierze, ale jakbyście przeczytały naszą rozmowę to widziałybyście, że przegięła. No sorry, ale takich tekstów to bym się po niej nie spodziewała. Ja rozumiem upomnieć, wyrazić swoje zdanie, ale zostałam potraktowana jak te laski, co wyrzucają dzieci z okien, bo nie mogą ich uspokoić. I jeszcze takie teksty typu "dziecko traktujesz jak zło konieczne, a tylko praca i praca". To że nie nadaję non stop o córce to nie znaczy, że ją zaniedbuję. Powiem Wam, że się miarka przebrała, zwykle jej odp., że godzę wszystko, że mam inne zdanie, że z dzieckiem nie trzeba siedzieć 24h itp., ale teraz jej pojechałam po tym, co mi się u niej nie podoba i że niedługo temu swojemu synowi wybuduje ołtarz i będzie bić mu pokłony. Jak uważa, że nie ma granic i mi może wszystko powiedzieć to ja uznałam, że też mogę nareszcie powiedzieć, co mi się nie podoba i też to skrytykować. Do tej pory tłumaczyłam sobie, że ok, lubi i chce siedzieć cały dzień z dzieckiem, chwilę się starali to też inaczej podchodzi, ale w końcu straciłam cierpliwość. To było 2 tyg. temu, nie odzywam się do niej, a widzicie, że emocje nadal są...
Asiu, miałam koleżankę, której córka praktycznie nie jadła w 2 półroczu życia mleka tylko normalne jedzenie. Zapytaj pediatrę na wizycie. Na pewno po roku można zrezygnować już z mleka, zostały jeszcze tylko 2-2,5 miesiąca, więc to już niedługo![]()