Nasz już ma:-) świetne z nich gryzaczkiMy chyba kupimy klocki drewniane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nasz już ma:-) świetne z nich gryzaczkiMy chyba kupimy klocki drewniane
Straszne to jest zabrać dzieci rodzicom. Rozumiem, jak jakaś patologia, ale np. jak czasem pokazują w tv, że ktoś ma złe warunki mieszkalne albo np. ta ostatnia historia, że najstarszy brat się zajmował rodzeństwem i była groźba, że zabiorą mu je. Ale na szczęście dobrze się skończyło.Basia, niestetyTu jest organizacja zrzeszająca pokrzywdzonych rodziców, którzy walczą sądownie o odzyskanie dzieci. Wiadomo, że taka organizacja broniąca dzieci jest potrzebna, ale tu urosła do państwa w państwie i jak już postanowią to koniec. Było pare dokumentalnych filmów na ten temat. Nawet Rutkowski jakiś czas temu porywał polskie dziecko, które było odebrane rodzicom, bo bylo smutne w szkole, czy cos w tym stylu :/
Na Dzień Dziecka będzie rodzinna aktywność w ramach prezentu. Idziemy do arktycznego akwarium popatrzeć na foki
Dziś mam bardzo słaby dzień. Nic nie idzie po naszej myśli. Na szczęście synek jest super pogodny, więc nie da się wpaść w depresje![]()
17U nas tez klocki drewniane się bardzo sprawdzają :-)
A Iwona przypomnij proszę z którego lipca jest Nikodem?
U nas chyba będzie połączone z chrzcinami, więc restauracjaHej.
Straszne to jest zabrać dzieci rodzicom. Rozumiem, jak jakaś patologia, ale np. jak czasem pokazują w tv, że ktoś ma złe warunki mieszkalne albo np. ta ostatnia historia, że najstarszy brat się zajmował rodzeństwem i była groźba, że zabiorą mu je. Ale na szczęście dobrze się skończyło.
Flammie, mam nadzieję, że Wam się uda załatwić te sprawy. Ja muszę jeszcze wniosek o becikowe złożyć, któraś jeszcze tego nie zrobiła?
A z własną firmą to wcale nie jest takie eldorado, jak się np. wydaje mojej teściowej, choć ma swój sklep. Znajomy ma córkę 2 mies. i nie należy się mu urlop ojcowski.
Dzień dziecka: jeszcze nie myślałampewnie symbolicznie. Planuję właśnie kupno jakichś zabawek bardziej zaawansowanych, m. in. takie klocki: Link do: Fisher-Price, Aktywne klocki, zabawka edukacyjna bardzo fajne są, dzieci je lubią i długo się nimi bawią, choć są drogie.
A z drewnianych jakie macie? Ja kupiłam takie: Link do: MALI ODKRYWCY klocki DREWNIANE DLA DZIECKA WARTO, można z nich układać obrazki (starsze dzieci), Sara traktuje je jako gryzaki, ale ostatnio budujemy z nich wieżę i sobie albo ją rozburza albo ściąga po jednym klocku
Jakie jeszcze fajne zabawki polecacie?
No właśnie, roczek - co planujecie? Impreza w domu czy w jakiejś restauracji?
My roczek planujemy w domu, jak będzie pogoda to na tarasie. Kawa tort i jakaś kolacja - catering albo grill, jeszcze się zastanawiamy. Tort kupujemy bo nie umiem piecNo właśnie, roczek - co planujecie? Impreza w domu czy w jakiejś restauracji?