reklama

Lipiec 2016

Martus90 gratulacje! Super :)! Na badaniu prenatalnym wszystko ok?
W sumie dobrze, że zostałaś w szpitalu bo nie wiedziałabyś o anemii i nie byłoby rehabilitacji :) Trzymam kciuki za Wasze zdrówko:*!

Ja też się martwiłam na początku o Mikołaja, że tylko leży i się nie rusza, a teraz wiem, że każde dziecko rozwija się inaczej i nie ma czym się przejmować. Rehabilitacja Nam pomogła :)

Karolina85 co u Was?
Iwona35 a u Ciebie, może już urodziłaś :)?

Maamba mnie też boli od patrzenia :) Ale jego chyba nie :)

My dzisiaj wybieramy się na wesele, a maluch zostaje z moją teściową. Będę się trochę stresowała:)

reklama
Cześć dziewczyny. Nie mam kiedy napisac, ale czytan was.
Martus gratuluję!
Oskarek jeszcze nie chodzi sam, jedynie przy meblach, ale sie nie stresuje bo ma czas, jeszcze sie nachodzi w życiu. Noce mamy rozne, pobudki zawsze o 6. Dakej głównie jestem sama bo maz w trasie, ale po urlopie (lecimy na Malte na tydzien w sierpniu)zmienia prace i bedzie na miejscu. Co do lotu to boje sje jak to będzie i co spakowac. Bede musiala zrobic liste zeby p najważniejszych rzeczach nie zapomniec. Milego weekendu dziewczyny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikodem już chodzi dość sprawnie. Bujajac się na boki i powolutku przejdzie cały dom, chociaż ostatnio jak siostrze zwinal linijkę to uciekał z nią dość żwawo ;-) Komunikuje się świadomie. Papa znaczy że chce na dwór, czasami mówiąc bleeee informuje o brudnym pampersie , ama jest kiedy zobaczy jedzonko etc. W sumie to jest mocno gadatliwy i buzia mu się nie zamyka ale więcej w tym chinszczyzny niż polskiego typu bahhhhu bahhhhu, kumba, kumbaka i nie wiemy co to znaczy :-) Chociaż kumba to chyba starsza siostra, Karolina.
Ja żyję. .jakoś:-) bo co to za życie w tym upale. Jeszcze tydzień i zaczynam tarzanowanie bo już mam dość zgagi 24/dobę, rwy i zadyszki. Część rzeczy ogarnieta, część czeka na przypływ weny ale torbę spakowalam. Przynajmniej tak mi się wydaje bo Nikodem ciągle ją rozpakowuje. Nawet próbował powyrzucac ubrania brata z szafki.

Wszystkim roczniakom serdeczne buziole :*

Nikodem już chodzi dość sprawnie. Bujajac się na boki i powolutku przejdzie cały dom, chociaż ostatnio jak siostrze zwinal linijkę to uciekał z nią dość żwawo ;-) Komunikuje się świadomie. Papa znaczy że chce na dwór, czasami mówiąc bleeee informuje o brudnym pampersie , ama jest kiedy zobaczy jedzonko etc. W sumie to jest mocno gadatliwy i buzia mu się nie zamyka ale więcej w tym chinszczyzny niż polskiego typu bahhhhu bahhhhu, kumba, kumbaka i nie wiemy co to znaczy :-) Chociaż kumba to chyba starsza siostra, Karolina.
Ja żyję. .jakoś:-) bo co to za życie w tym upale. Jeszcze tydzień i zaczynam tarzanowanie bo już mam dość zgagi 24/dobę, rwy i zadyszki. Część rzeczy ogarnieta, część czeka na przypływ weny ale torbę spakowalam. Przynajmniej tak mi się wydaje bo Nikodem ciągle ją rozpakowuje. Nawet próbował powyrzucac ubrania brata z szafki.

Wszystkim roczniakom serdeczne buziole :*
No to fajnie będziesz mieć :* Wikus póki co opanował chodzenie za jedna rękę :)

Iwona35 nie mogę się doczekać aż mój Mikołaj będzie sobie tak gadał :) Jeszcze chwila i znowu zostaniesz mamą. Trzymam za Ciebie kciuki!

nafoczka my czasem się przejdziemy za rączkę, ale najpierw idzie brzuch małego a później on :)

Mamy dużo pracy na budowie i nie wiem jak uda mi się przygotować na urodziny. Właśnie się zabrałam za wywołanie zdjęć z każdego miesiąca.
Byliśmy na weselu i się wybawiłam :) Najlepsze było jak staliśmy w kolejce do życzeń a mi upadła torebka. Tylko jedna rzecz z niej wyleciała - tampon!! Musiałam nurkować wśród tych nóg żeby go podnieść :):):)

Martus90 gratulacje! Super :)! Na badaniu prenatalnym wszystko ok?
W sumie dobrze, że zostałaś w szpitalu bo nie wiedziałabyś o anemii i nie byłoby rehabilitacji :) Trzymam kciuki za Wasze zdrówko:*!

Ja też się martwiłam na początku o Mikołaja, że tylko leży i się nie rusza, a teraz wiem, że każde dziecko rozwija się inaczej i nie ma czym się przejmować. Rehabilitacja Nam pomogła :)

Karolina85 co u Was?
Iwona35 a u Ciebie, może już urodziłaś :)?

Maamba mnie też boli od patrzenia :) Ale jego chyba nie :)

My dzisiaj wybieramy się na wesele, a maluch zostaje z moją teściową. Będę się trochę stresowała:)
Tak, badania wyszły bardzo dobrze. Troszkę w szoku byłam że to już tak dziecko wygląda, widzicie niby całkiem niedawno byłam w ciąży a już nie pamiętam tylu rzeczy.
A rehabilitacja naprawdę pomaga, dopiero 5 za nami a już o wiele sprawniejsza mała, strasznie cieszą takie rzeczy :happy:
Zdrówka i wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaków :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry