Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Radosnych i Wesołych Świąt, Spokojnych i Zdrowych...... Teraz spędzonych z jedną osobą więcej))) Jedzcie dziewczyny dużo ale z umiarem)) I wytrzymajcie te wszystkie pytania od rodzinki o dzidziusia)))
tak tak klamka)) juz nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania rodzinego ;D zwłaszcza, że brzuszek podrósł i będzie co podziwiać i o co pytać)) (zaraz po świętach wkleję zdjęcie)-
Życzę również dziewczyny Wam, Waszym chłopom i a zwłaszcza nowym lokatorom spokojnych Świąt i wielu Radości, niespodzianek pod choinką i smakowitości na stołach i do usłyszenia po Świetach!
Robie mala przerwe w gotowaniu i sprzataniu, zeby zyczyc wam zdrowych i spokojnych swiat
pamietajcie, ze najlepszy prezent kazda z nas juz ma, wystarczy zawiazac kokardke na brzuszku :laugh: :laugh: :laugh:
wszystkim dziewczyną życze zdrowych wesolych swiąt duzo odpoczynku prezentow i zeby te swieta bez sniegu nie byly takie smutne jak pogoda za oknami dbajcie o swoje maluszki prze ten czas to sa ich pierwsze swieta jeszcze w brzuszku ale sie liczą a z ta kokardką to calkiem nizly pomysl gorace buziaczki i serdeczne zyczenia dla waszych rodzin
Zgadzam się z Agatatje najlepszy prezent nosimy w brzuszku!
Dziś wigilia tak bardzo chciałabym powiedzieć tacie, rodzinię, że jestem w ciąży i bedą mieli wnuka Tak się boję wypisą mnie z rodziny jak by się dowiedzieli takie to przykre
Życzę wam by wasze dzidziusie były zdrowe, piękne byście mieli łatwy poród bez żadnych komplkacjii !
Asiu nie boj sie!!!!!!! Ja mialam podobna sytuacje, zbieralam sie z ta wiadomoscia bardzo dlugo ale i tak przeciez bedzie to widac niedlugo wiec powiedzialam. Matka najpierw nie chciala ze mna rozmawiac a teraz w kazdym sklepie kupuje cos dla dzidzi)) Ojciec co prawda caly czas czeka az powiem ze zartowalam ale mam nadzieje ze sie w koncu z tym pogodzi.....
Trzymam kciuki za Ciebie i pamietaj ze to rodzinne Święta a w brzusiu nosisz przyszlego czlonka rodziny i to bardzo waznego)))
Pozdrawiam cie bardzo mocno i głowa do góry!!!!!!!!