Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam ja jestem w 16 tyg. :laugh: termin mam od 27.06 do 10.07 jak na szesnasty tydzien mam bardzo malutki bunio raczej wygladajacy na 8 tydz. wynika to z tego ze z natury jestem bardzo szczupla czy ktoras z was ma podobnie jak ja?? Bardzo chcialabym miec brzuszek i z niecierpliwoscia oczekuje az mnie wysadzi ;D Pozdrawiam i odpisujecie
witamy wsrod czerwcowek
u nas malutki brzuszek ma narazie Rusalka, ale rosnie rosnie
ja pamietam, ze mi ktoregos dnia brzuszek jakby wyskoczyl!
byl taki sobie az nagle zrobil sie calkiem ciazowy!
ale sa dziewczyny u ktorych do 7 miesiaca ledwo co widac!
Witam wszystkie nowe dziewczyny Mi brzuszek sie zaokragla coraz bardziej i sluchalam wczoraj bicia sreduszka, w pewnym momencie Malenstwo sie obrocilo, zaszumialo glosno i odwrocilo sie brzuszkiem bo nagle tak zaczelo glosno bic w calym pomieszczeniu ze zaczelam sie smiac
buuu, ja jeszcze nigdy nie slyszalam serduszka
za to widzialam wyraznie
w lutym ide do nowego lekarza, jestem bardzo ciekawa jaki bedzie!
a maly wlasnie upodobal sobie kopanie w moj pepek!
My podczas ostatniej wizyty (12 stycznia) pierwzy raz słyszeliśmy serduszko Malutkiej- jej dudniło jak galop koni..a ja będac na fotelu powiedziałam - "jej..jakby tam piesek nasz szczekał"..i popłakalam się ze szczęścia..chłopaki zasmiali się ze mnie(mąż i gin