Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
taa, na pewno wloze czerwone ciazowe majtasy ;D
co prawda wisza u mnie jeszcze biale papierowe golabki po ostatnim balu/weselu, ale imprez nigdy za wiele hehe ;D :laugh: ;D
ale ten czas leci, ostatnio stwierdzilam, ze sie przyzwyczailam do posiadania brzuszka i dziwnie bedzie miec znowu taki plaski (nie mowiac o tym, ze nie bedzie na co zwalic wypuklosci )
wiatm witam
jestem juz po usg polówkowym i podobno będzie dziewczynka:) także koniec remisu hihi
ciekawe czy sie to sprawdzi, gin twierdzi że na 99% ale wiecie jak to jest, nie jest to 100% wiec może lepiej sie nie nastawiac jeszcze, ale jak hmmm skoro już wiem hehe
pozdrówka dla wszystkich
Witam!
Maaaju powiem szczerze ,że pomimo iż lekarz powiedział że będzie dziewczynka, to ja i tak nie jestem jeszcze przekonana że napewno córeczka. Mój mąż dalej do brzuszka mówi synio.Tłumaczymy to sobie tym, że sprzęt na którym było robione USG nie jest najlepszej jakości i może lekarz nie zauważył tego co powinien.