Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć witam wszystkich. Dawno mnie tutaj nie było ;D mój gincio powiedział mi że córeczka na 75 %, mam już chłopczyka starszego więc się bardzo cieszę ale powiedział też że chłopaka to od razu widać i można powiedzieć że na 100 %, ;a z dziewuszkami to bardzo różnie bywa czasami rodzi się upragniona kasieńka z :" czymś" :i już jest kasieczek, tak że nie ma co się za bardzo nastawiać.Pozdrawiam Was gorąco!!
no wlasnie tak to jest z usg że nie jest pewne, u znajomych poiwedzila gin że będzie chłopczyk napewno bo widzi a potem urodzila się dziewczynka hehe wiec i takie pomylki są możliwe a co dopiero w drugą strone
ja też tak myśle jak Ty tatra żeby sie lepije nie nastawiać, tylko jak to zrobić jak gin mówi...... że prawie napewno
Witajcie pszczółki moje kochane!
Odwiedziłam koleżankę, 3 tygodnie temu urodziła synka (słodka kruszynka). Lekarz najpierw mówił że będzie dziewczynka, później że chłopczyk, następnie - znowu dziewczynka, a przed porodem - chłopczyk. Wychodzę z założenia że najlepiej jak już kupować wyprawkę przed porodem to i dla dziewczynki i dla chlopczyka lub uniwersalne, bo zaczynam wątpić w to co lekarze widzą lub czego nie widzą. Pomimo tego iż znam płeć dzidzi to i tak do czasu porodu będzie to niespodzianka.
Pozdrawiam was mamusie, te nie wiedzące i te wiedzące lub wprowadzone w błąd .
Co ma być to będzie.
ja tez tak mysle że do porodu to będzie niespodzianka bo może maluszek sie jakos kamufluje hehehe
a dziś w nocy śnilo mi sie że urodzilam synka hehe chyba za duzo o tym myślałam wczoraj
gratuluje wszystkim dziewczynkom ktore sie juz dowiedzialy co nosza pod serduszkiem ja dzisiaj sie wybieram do ginekologa na kontrole i twedy sie okarze czy nadal jest chlopczyk bo jak robilam usg w szpitalu to bylo tylko na 65% ze chlopiec a dzisiaj moze sie okaze wiecej ale tez mam kolezanke ktora wiedziala ze ma sie urodzic chlopiec a urodzila sie dziewczynka nie wazne co sie urodzi tylko zeby bylo zdrowe gorace buziaczki
Sumka, nie chciałabym żeby naszym dzidziom coś odpadało. Pisałam to z przymrużeniem oka . Wręcz przeciwnie, mój mąż marzy o synku. ;D
Maaaju mi na początku ciąży też się śniło że urodziłam synka. Słyszałam że sny są przeciwieństwem rzeczywistości (oby nie!).
Agusia trzymamy kciuki, by wszystko było ok. :laugh:
Ciężaróweczki trzymajcie się! :laugh:
DZIS WPISUJEMY CORECZKĘ NEMEZIS NA LISTE GRATULUJEMY!!!
Dziewczynki wygrywają 9:8 ;D
Życzymy oby wszytkie dzidziusie urodziły sie zdrowiutkie- bo to najważniejsze!