Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Emiete czuje sie swietnie ;D Kuba kopie bardzo rzadko ale w zeszłym tygodniu byłam 2 razy na USG i lekarz powiedział że dzidzia jest wyjątkowo ruchliwa a ja jak tego nie czuje to jestem po prostu gruboskórna ;D. Śmiał sie nawet że jakby miał samych takich ruchliwców to poprosiłby o podwyżkę za szkodliwe warunki pracy. Niestety z moim super samopoczuciem nie idzie w parze cisnienie dlatego siedze w domku na L4. A co do płci to mam 100% pewność bo obaj lekarze wykonujacy badanie byli pod wrażeniem wielkości siusiaka, więc musiał tam być.
Rusałko coś mi sie nie zgadzaja rachunki chłopaków ;D Haha nie ;D naciagaj ;D i tak dla wszystkich dziewczynj nie starczy
Sumko
widzę że wybralysmy to samo imię dla naszych maluszków ja tez wybrałam imię Kubuś/Jakub zawsze bardzo mi się podobalo Ja też jestem na L4 juz od końca listopada pracuję w hipermarkecie na kasie nie jest to lekka praca ,a i bardzo stresująca.Ciekawa jestem jak długo ty jesteś na zwolnieniu i czy zamieżasz byc do końca ciąży.Moja pani doktor nie robi zadnych problemów jeśli chodzi o L4 zawsze sama pyta na ile wypisujemy ,dodam że od jakiegoś czasu pobolewa mnie kręgosłup ,niemiłosiernie pali mnie zgaga a moja gin woli chyba dmuchać na zimne bo pomimo tego że mam córcie 10 letnia i nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciążę to w drugim przypadku staralismy się od 5 lat robiliśmy różne badania bo nie wiadomo było co było przyczyną i powiem szczerze że do chwili obecnej nie wiem, a w ciążę zaszłam i to powiem że byłam w Wielkim Szoku!!!!!!!!!
pozdrawiam
Nasza jedna lipcóweczka
43. AneczkaK - 08.07.- uciekła nam do lipcówek - synek Wituś
Wynik 14:11- dla dziewczynek ;D ;D ;D ;D ;D
a moze bvy tak wpisywac obok imiona hmm?? pomózcie dziewczęta- nie wszystkie spamiętalam - dzis wpiszę te, które pamiętam -proszę o przypomnbnienie imion pozostalych dzieci_ (przepraszam jednocześnie, ze nie wszystkie spamiętałam :-[