Asienkaa23
Fanka BB :)
Nie chciałabym żeby przyszło na świat za wcześnie, bo dopiero we wtorek 34tc
Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsza ciąża, więc nawet nie wiem czego się spodziewać, jakich bólów, dolegliwości.. Masakra.
A nie obracalo Ci sie dziecko w brzuchu? U mnie byl bardzo natezony ruch jak mala fiknela koziolkaPierwsza ciąża, więc nawet nie wiem czego się spodziewać, jakich bólów, dolegliwości.. Masakra.
Już jest odwrócone, więc myślę że to nie to. Było mi też chwilami niedobrze.A nie obracalo Ci sie dziecko w brzuchu? U mnie byl bardzo natezony ruch jak mala fiknela koziolka
Mowilam o obrocie glowka w goreJuż jest odwrócone, więc myślę że to nie to. Było mi też chwilami niedobrze.
Jeju tylko nie to.. Mam nadzieje, że nie odwróciło się inaczej..Mowilam o obrocie glowka w gore
Moja jak sie wypnie to az boli, ale nie sa to kopnięcia tylko wypychaniaCzy któraś z Was też odczuwa mocne i częste kopniaki? Gdziekolwiek czytam jakiś artykuł czy z kimkolwiek rozmawiam to zewsząd dowiaduje się ze w 9 miesiącu z racji, że dziecko ma coraz mniej miejsca w brzuchu kopniaki są słabsze i bardziej czuje się przelewanie. U mnie jakoś inaczej. Mały czasem jak kopnie to z prawego boku aż mi róg wystaje (nóżka :-) ) i te ruchy są częste, nie ustały,wręcz przeciwnie. Poza tym od 2-3 tygodni puchną mi stopy i dłonie. Termin mam na 6 kwietnia.