Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie,
O widze , że robi się nas coraz więcej Super
Ja ostatnio mało piszę bo jestem chora, a dzisiaj na domiar złego musze z moim przeziębieniem siedzieć w pracy, no ale cóż, jakoś musze wytrzymać.
Pozdrowienia dla wszystkich kwietniowych mam
Fantastycznie, że jest nas coraz więcej Anek uważaj na siebie, a w zasadzie nie tylko na siebie! Wracaj czym prędzej do zdrówka
Pozdrowionka dla kwietniowych ciężarówek
Madzia!
Zdjęcia z usg 3d i 4d są wspaniałe. Jednakże w mojej okolicy pewnie nie ma takiego sprzętu. Cóż, przy takim usg. wcześnie można wiedzieć jaką niespodziankę ma się w brzuszku.
Niestety ja tez w Krakowie nie moge nigdzie znalezc. Wiem ze robia w W-wie w jednej klinice, ale jak na razie nie wybieram sie... na razie! Zobaczymy moze jakis wyjazd sluzbowy...
@Magdaleona
Wydaje mi się, że w tak dużym mieście jak Kraków napewno cos takiego jest. Poszukaj może jakieś prywatnej przychodni ginekologicznej czy czegoś podobnego tam powinno to być np. www.cm-lim.com.pl
W Warszawie z tego co słyszałam jest w kilku miejscach.
Też myślałam, żeby sobie zrobić takie usg i pewno zrobie tak w połowie ciąży