survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja spróbuję wydobyć odpowiedź na to pytanie na czwartkowej wizycie, ale coraz silniejsze mam przeczucie, że albo koniec czerwca.......albo przeciwnie - przenoszę do sierpnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja spróbuję wydobyć odpowiedź na to pytanie na czwartkowej wizycie, ale coraz silniejsze mam przeczucie, że albo koniec czerwca.......albo przeciwnie - przenoszę do sierpnia![]()
A ja bym chciała tego 29.06, bo to urodziny mojej siostry, i jak widzę na jaką fajną dziewczynę wyrosła, to chcę mieć taką samą córkę;-) staram się jednak nie nastawiać, bo z kolei mojej drugiej siostrze od miesiąca lekarz mówił, że na pewno do końca maja urodzi.........mamy 29-go a tu nic
Nosi ją po ścianach, podłogi szoruje, kwiatki przesadza, a porodu jak nie widać, tak nie widać

trochę mnie zszokował, bo bardziej liczę na ten 20, ale później orzekł, że pięć dni w tą czy w tamtą stronę to chyba żadna różnica bo i tak muszę urodzić