survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja spróbuję wydobyć odpowiedź na to pytanie na czwartkowej wizycie, ale coraz silniejsze mam przeczucie, że albo koniec czerwca.......albo przeciwnie - przenoszę do sierpnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja spróbuję wydobyć odpowiedź na to pytanie na czwartkowej wizycie, ale coraz silniejsze mam przeczucie, że albo koniec czerwca.......albo przeciwnie - przenoszę do sierpnia![]()
A ja bym chciała tego 29.06, bo to urodziny mojej siostry, i jak widzę na jaką fajną dziewczynę wyrosła, to chcę mieć taką samą córkę;-) staram się jednak nie nastawiać, bo z kolei mojej drugiej siostrze od miesiąca lekarz mówił, że na pewno do końca maja urodzi.........mamy 29-go a tu nic
Nosi ją po ścianach, podłogi szoruje, kwiatki przesadza, a porodu jak nie widać, tak nie widać

trochę mnie zszokował, bo bardziej liczę na ten 20, ale później orzekł, że pięć dni w tą czy w tamtą stronę to chyba żadna różnica bo i tak muszę urodzić