Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale wypas
Bomba!!
hihihihi, piekne panny mlode
Misia dziekuje za komplement ( o przystojnym mezu), twoja fotka odjazdowa.
Antares, sliczne fotki, ja nie mam czarno-bialych, bardzo mi sie podobaj
Piknie, piknie
Ależ śliczne te wasze zdjęcia Antares BOSHE rewelacja to moje sie chowają przy waszych
w sobotę zostawie gdzieś klisze co by mi przegrali na płytke i wtedy wkleje nasze!! Ale już widzę że moje to lipa
Antares rewelacyjne macie fotki, a maz wow, mozna go gdzies posluchac ? Zaczynam zalowac, ze u nas w ogole fotografa nie bylo, bo wszystko szybko, predko, mielismy to pozniej nadrobic, ale oczywiscie nic z tego nie wyszlo. Zdjecia sa pstrykane po prostu ze zwyklego aparaciku przez znajomych, do tego tez nie mielismy zbyt duzo czasu bo sloneczko wyszlo na krotko (byl to listopad w zeszlym roku), no ale dobrze ze cokolwiek mamy
Tetka ale jesteście ładną parą a Twój mężus jaką ma ciemną karnację wasz synuś bedzie śliczny taki pewnie mulatek
a powiedż Tetka czy Twój małżonek mówi po polsku a jeśli nie to w jakim języku sie dogadujecie bo jestem ciekawa ?