Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tetka - super to cz-b - wygląda jak z poprzedniej epoki prześliczne
A ten przystojny koleś jest muzykiem - gitarzystą, gra w zespole Atmosphere (kiedys z M.Rozynkiem na vocalu), poza tym kompomuje muzykę do tego i owego Jest boski........... szkoda, ze żonaty bym sie za niego wzięła buahahaaaaaaa
Generalnie to ma ciemna karnacje, ale nie az tak, "czarnieje" w lecie bo praktycznie caly dzien spedza na sloncu, no a do kremow z filtrami oczywiscie nie da sie przekonac. Mowi odrobinke po polsku, ale generalnie rozmawiamy po angielsku, czasem z wtraceniami tureckimi i slowkami polskimi, wiec mamy takie swoje wlasne esperanto
ja cieee, tetka, rewelka, zdjecie swietne..pieknie razem wygladacie, Ty taka blondyneczka, maz ciemny...pieknosci!
A teraz pokaze Wam moich rodzicow...
Ja mam zdjęcia ze ślubu, owszem, ale takie na papierku.. no a skanera brak A jak próbowałam robić zdjęcia zdjęciom to zawsze się odbijają. A moje dzieciństwo jest u mojej mamy