reklama

Lista lutowych mamuś

tetka:
Odkąd powstały anioły, zaczęły się tworzyć między nimi podziały. Zazwyczaj wyróżniano kilka grup istot anielskich. Podział ten miał swoje korzenie w teorii sfer niebiańskich w starożytnych astrologiach lub systemie rządów w danym państwie.

W zoroastryzmie wyróżnia się siedem poziomów:

Spenta Mainyu (Święty Duch)

Vohu Manah (Dobry Umysł)

Asha (Prawda)

Armaiti (Prawomyślność)

Khshathra Vaithra (Królestwo)

Haurvatat (Całość)

Ameretat(nieśmiertelność

reklama
Fotografia zajmuje sie ja od 15 lat i to z zamiłowania. nasze fotki ślubne gdzie jestem robił komisarz policji ale przekaże mu ze wam sie podobają fotki które robił. 30 minut przed ślubem uczyłem go obsługi aparatu. ;)
no dziwie sie tym niektórym fotografom ze pstrykaja tak kiepskie fotki. każdy musi mieć zamiłowanie w tym co robi

ja bym Wam tam chetnie pokazywala, bo ja exhibicjonistka jestem :-), ale.... w tym kompie nie mam... z netu , tam gdzie sa, zciagnac nie umiem, a laptop ze zdjeciami nadal niepodlaczony, a plytki ze zdjeciami w szale przeprowadzki w czerwcu tak gdzies wrzucilam, ze ich znalezc nie moge...
Takie cos tylko wygrzebalam
alcyna2ne.jpg

jak znajde cos bardziej sensownego, to sie pochwale :-)
a w poniedzialek, albo wtorek jade robic pierwsza "brzuszkowa" sesje :-)

Myfa..... dziekuje... jestescie kochaniutkie...
Szkoda tylko wielka, ze na codzien nie za bardzo jestem podobna do siebie na zdjeciach ;-(
Pamietam, jak jechalam na jakas sesje, a fotograf znal mnie tylko ze zdjec.... spotkalismy sie... potem, jak juz znalismy sie bardzo dobrze, przyznal sie, ze byl przerazony, bo myslal, ze mu sie cos pokickalo i ze przyjechal ktos inny, niz on myslal ::-)
:-)
Ja i tak wole Myfe, niz moje odbicie w lustrze :-)
Podtrzymuje, to co napisalam kiedys :-) Niech lepiej Twoj maz na Ciebie uwaza :-)

Znalazlam cos jeszcze i po9kazuje w ramach rozweselacza.... uwielbiam te fotke:-)
Obiecuje, ze juz nic nie pokarze, bo zaraz wyjde na jakiegos zadufanego w sobie snoba....
Jest wrecz przeciwnie...
almagra1yj.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry