reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
a to moja ukochana na poczatku 4 miesiąca.

wakacje19bq.jpg

Arku, kompresja do tej miniaturki zezarla jakosc :-)
zaraz wkleje wieksze, bo mnie torazi :-)
A Basia extra... ja w ciazy jeszcze nie robilam fotek ;-(
W poniedzialek nadrabiam zaleglosci
a czy ja modelka??.... cholera wie :-) utrzymac sie z pozowania dalo, wiec moze;-)
moze teraz sie uda moj popart :-) z zamierzonym kiczykim:-) zawsze to zdjecie wprawia mnie w dobry nastroj. zwlaszcza jak przypomne sobie zabawy z tym kurczakiem :-)
[jpg]http://img206.imageshack.us/img206/5286/beztytuu8ii.png[/jpg]

No dziewczyny zakasowałyście z tymi zdjęciami. Ja od kilku dni przymierzam się do zdjęć brzuszkowych, ale teraz to juz na pewno głowę odetnę. Wy wszystkie jestęcie wysokie zgrabne i do tego ładne. Ja może "paszkwilowata" nie jestem, ale mikrus i bez ciąży 54kg nie ważę.  >:(. No ale cóż pocieszam się, że mążusiowi się podobam  ;D.

oj... dawaj, dawaj.... i nie przeginaj, bo po tylku dostaniesz :-)
chyba lepiej byc niska babeczka, niz miec 180 cm., nie moc kupic spodni i znalezc wyzszego chlopa ???? chyba, ze sie myle :-)
No i jeszcze raz, bez przesady... wszystkie przyszle mamusie sa sliczne :-)

KIRA z tym chłopem to masz rację, trudno znaleźć niższego od siebie gdy ma się 1,58cm i pewnie intuicyjnie z niskimi nie zaczynałam ;D ;).
Zdjęcia pewnie wkleję, ale muszę je zrobić, bo na razie nic ciekawego chyba nie mam, odkąd jest Natalka to na 95% zdjęciach jest ona  :laugh: :laugh:.

Kira, chyba jednak modelka ;D ;D A raczej zdecydowanie modelka ;D ;D

No ale cóż. Muszę Ci przyznać rację, że jak się jest suchelcem przy 175 cm to żadnych spodni ani sukienek nie mogę znaleźć - wszystkie wyglądają w talii jak worki na ziemniaki >:(

A od 3 godzin jestem ciocią Kamila, 3100 58 cm długości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry