• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Co do chrztu to słyszałam, że prędzej dają pannie z dzieckiem, albo ateistom niż parze bez ślubu. Ja chciałabym ochrzcić dziecko, bo jestem wierząca (co prawda w może nie chodze do kościoła, nie odmawiam pacierza rano, ale wierzę w Boga) i na pewno będę się starała nauczyć też moje dziecko, a to, że nie jestem mężatką to już raczej moja sprawa. Pewnie weźmiemy ślub ale dopiero za kilka lat, jak już będzie na to kasa. Tak się mówi, że ślub ksiądz może dać za darmo, ale przecież wiemy że wszystko inne kosztuje. AAAle się rozpisałam :P

reklama
No czas leci jak blyskawica. jeszcze niedawno bylysmy same, a teraz nosimy Malenstwa pod serduszkiem. Jak sobie pomysle, ze za niecaly miesciac mam 1 rocznice slubu...dokaldnie 23. 10. Eh, a teraz spedzimy ja we trojke. Cudnie. A Wy kiedy slubowalyscie? Jakie macie staze malzenskie? Ale mnie zebralo na wspominki:)

Aska to gratulacje z okazji zblizajacej sie rocznicy. U nas w grudniu minie 6 latek, a wydaje mi się że to bylo jakieś góra 2 lata temu. No a to już mój synio wrócił z przedszkola z informacja, że sie zakochał w Karolince (haha, wybral sobie imienniczkę mamusi) i żeby go wcześnie nie odbierać bo on za nią bedzie tęsknił. Ani sie obejrzę, a będe sie do ślubu synia szykowac ;) :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry