reklama

Lista lutowych mamuś

Witam mamuski ledwo dyczham juz dwa razy pod prysznic wchodzilam
musialam dzis byc na miesicie w ten najwiekrzy upal z bablem
jej to dobrze prawie cala naga zaslonieta od slonca parasolem a mi po nogach pot sie lal :-[ :-[ :-[ :( :( :( :(

reklama
U nas tez zar z nieba sie leje!!! Wiec spacerek byl o 8 rano. Potem tylko troszku na balkoniku. Teraz maly zasnal, a jak sie obudzi to lecimy na dworek, zaczerpnac troszku powietrza:)

Magduska Ty nas nie dobijaj tym morzem i tak Ci wszysstkie zazdroscimy :). Chyba jak mąz przejdzie na emeryture, czyli za jakieś 7 lat ;D to sie przeprowadzaimy nad morze :)

No ja dzis w robo, ale i tak dopadł mnie upał, bo nastawiłam sobie budzik na 6, a wstałam o 9.30 i na dodatek sierką pojechałam do robo i to był dopiero stres. Ja bym go za darmo oddała, takie zaje... to auto, a mojego juz nie mam phiiiiii :(

dziewczyny, witam po dluzszej przerwie. Rozwazam pojscie na urlop wychowawczy, bo nie mam zamiaru wracac do pracy. Czy ktoras z was zdecydowala sie zostac z dzieckiem kosztem rzucenia pracy?

reklama
Mika, ja na razie ciagne chorobowe, ale ile mozna? Pewnie jesczze z miesiac, potem biore zalegly urlop z tamtego roku, urlop z tego roku i heja na wychowawczy. Chce posiedziec w odmu do konca roku, a potem zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry