reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Łatwo się mówi ale kiedy najdą takie myśli ciężko jest je odgonić, chociaż teraz łatwiej bo Iga całą uwagę skutecznie zajmuje ;)
Oj! I z tego wszystkiego całkiem Casię olałam, przepraszam, tak się upominałam i teraz pomijam milczeniem :-[ Albo retusz zrobiłaś albo ja ślepa jestem, bo jakoś tego zęba czasu nie odkryłam na twej twarzy i całej reszcie z rzesztą ;) Gdybym miała pamięć do nazwisk, to jest jeszcze inną aktorkę mi przypominasz, rzecz jasna nie polską, tym gorzej z nazwiskiem.
A Teo z rudymi zupełnie jak brat bliźniak Zuzi wygląda :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

komplementy z rumieńcem na twarzy przyjęłam :-[, cóż zdjęcia fakt wybierałam korzystne, ale "naga prawda" jest całkiem inna. A co do podobieństw to jakoś tak ciągle wchychodzi, że naprawdę bardzo często komuś kogoś przypominam. Raz nawet gościu stwierdził że mam sobowtóra, albo go kłamię że z nim do szkoły nie chodziłam  :D. Taki mam popularny typ urody.

Myfa a o ciebie to się zupełnie nie martwię, kobiety o twoich rysach pięknie dojrzewają. Więc nawet po 40 będziesz kusić i mamić męskie oczy.

Dynia Zuzia po urodzeniu miała czarne włoski, potem rudawe (widać na zdjęciu) a teraz rasowa z niej blondyna. dziwy i cuda

No to pędzę z życzeniami dla Kiry!! :)
W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia ,
jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości ,
wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.

Kira Słoniowej siły na nowej drodze życia!!!

"Jeden z powodów, dla których warto się żenić, to taki, że zawsze będziesz miał kogo winić, gdy zgubisz klucze."
"Jaka jest różnica między narzeczonym a mężem? Mniej więcej 15 kg."

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry