Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
asu kochanie ja wiem , ze w takich rzeczach to tastusiow nie przekonamy moj to tez chcial wczesniej dla malego takiego jeepa , ale po motorku bardzo szybko zmienil zdanie na szczescie
Mojego męża przekonała opowieść szwagra, jak to siostrzyczka nabyła dziecku samochodzik na akumulator za jakies 1500zł... tyle tylko że dziecko musiało na spacer wychodzić z conajmniej dwuosobową obstawą, coby samochodzik nie zmienił właściciela.
Na mojej ulicy mam sąsiada który kupił synkowi taki pojazd fakt że chłopak ma z 3 lata jeżdzi po chodniku tym cackiem i to całkiem szybko szczerze to fajne jest takie autko i naprawde długo jeździ nim może jakieś 30 min to chyba zależy od akumulatora ale wydaję mi się że nasze dzieci są póki co za małe!
Dawid chce kupic Marcelowi jeapa, zeby mogl sobie na razie po domu jezdzic...tak to jest jak facet nie moze spelnic swojego marzenia;-) To chociaz dziecko bedzie super auto mialo;-)
Aha, no i nawet juz ogladalismy takiego....nie kosztuje az 1500 zl. tyle to bym w zyciu nie wydala. Taki jak Dawid upatrzyl jest a 600, a ze to hurtownia znajomych bedzie jesczez taniej.