Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To specjalna świąteczna kreacja, wyszukana przez babcię Jadzię.
Ten specyficzny styl "lalek z porcelany" babcia preferuje, Iga też piała ze szczęścia jak się w lustrze zobaczyła, więc niech se mają, nie będę z nimi walczyła. Za pare lat Igunia będzie oglądała i się śmiała, jak to ją żeśmy piknie stroili ze hej :-)
No to można powiedzieć, że już po świętach. Ja nie mogę wciągnąć brzucha taka jestem najedzona, praktycznie nie miałam szansy zgłodnieć. Nawet budziłam się najedzona
I jak ja teraz założę sylwestrową sukienkę. A tak na marginesie jakie plany mają mamy. Ja z pewnymi opormi, ale jednak ruszam do ludzi. Co prawda ledwie 2 bloki dalej do znajamoch, no ale party zapowiada się na całą noc.
A to prezentacja jednego z prezentów - namoicik bardzo przypadł Zuzi do gustu. No i moja mikołajowa wersja, ale niestety czapki nie było mozna mikołajce założyć, widocznie jakaś nietwarzowa była ;-)