Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
misia nie zmuszaj mnie do tego bym pokazal wam swoj brzuszek. jest wiekszy od basi (jak sie troszke "wydymam" albo "nadymam") ;D. a jak ty sie czujesz i powiem ci ze kiedys napisalem na twoje gg ale nic nie odpisalas.
Misia ma racje najgorsze te opary - tak mi się też wydaje ;D
Chcę jeszcze dodać, że od wczoraj dopadła mnie wstrętna zgaga - co zjem to pali - dobrze, że szybko przechodzi mam nadzieję, że się tej dolegliwości szybko wyzbędę ;D
Czesc Dziewczynki. Przed chwila w firmie chlopacy latali z aparatem, wiec zamieszczam jak najbardziej aktualna fotke....nie widac wyraznie brzuszka, bo mam luzna bluzke, ale pozniej moze odwazniej zapozuje
Rybka, chyba niestety sie nie pozbedziesz tego szybko (pewnie dopiero w okolicy lutego). Ale na poceiszenia jam mam zgagi juz od ponad miesiąca. Teraz troszkę odpuściły, ale nadal dokuczają. pomaga mieszanka kminku i majeranku - szczypta najęzyk i smacznego