Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nooo właśnie! cholera w styczniu tyle się lutóweczek posypało a teraz między 1 a 7 lutym taka cisza...
no to teraz do roboty!!! dzieci, koniec zabawy, wyłazić!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Chciałam się pochwalić, ze z tych 2 egzaminów oba zaliczone jeden na 4 a drugi na 3+ - nic się nie uczyłam i nie ściagałam aż zaskoczona jestem z wyników. Został mi jeszcze jeden muszą chociaż raz przeczytać bo to strasznie pokręcony przedmiot :
Mój skarb zrobił mi wczoraj prezent imieninowy i pospał w nocy od 1:00 do 6:30 ;D ;D
:laugh: :laugh: :laugh:KACHA GRATULACJE!!! :laugh: :laugh: :laugh: PIĘKNA CÓRECZKA, NIECH SIE ZDROWO CHOWA :laugh:
Rybka - gratulacje z okazji zdanych egzaminów! to wszystko godne podziwu, czego dokonałaś, urodzenie synka i w ogóle te egzaminy do tego :laugh:
Dziewczyny, nie martwcie sie na pewno wkrótce wszystkie sie rozdwoimy!!! Mi jakis czas temu wyśniła sie data 7 luty, ale dzisiaj cisza, tylko moje dzieciątko kopie solidnie i chyba brzuszek mi sie opuścił... ale staram sie zachować spokój i cierpliwie czekamy :