• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista Majoweczek

reklama
APEL do

Szwarou
Kerry1
Sylwia85
Wrublik7
Anulaaa
Cosmolady
Majalan
Kacha107
SylwiaB20
Mamucha
Asikw80
Malgos
Szczako
Lwica
Matylda_m
Filipkafilipa
Pati800

O podanie plci dzieci ,o ile juz ja znacie a uzupelnie liste.Niestety duza czesc majoweczek sie nie udziela juz ale moze czasami zaglada choc i podczytuje nas.

Iwonka u nas podobno będzie chłopczyk, ale to oczywiście jest do potwierdzenia na usg więc pewności większej nie mam. Póki co możesz Iwonko wpisać :-):tak:.

Niestety mój maluszek jest wstydliwy i za każdym razem ukrywa, co się kryje między nóżkami.
Tak naprawdę to na każdym usg się na nas "wypina" :-D:-D:-D ma charakterek... oczywiście po mamusi :-D:-D:-D
18 marca idę na 4D, więc mam nadzieję, że etdy już będę wiedziała i na pewno dam znać

Iwonko ależ proszę bardzo u nas raczej córcia ale jeszcze niewiadomo czy jej ptaszek nie urośnie w każdym razie póki co może zaznaczyć że my stoimy po babskiej stronie :tak::tak:

U mnie trzy razy powiedzieli że dziewczynka więc mam nadzieję że jej nie urośnie już nic chociaż wszystko może się zdarzyć:-) a jak będzie chłopiec to jego ubiór będzie troszkę różowy. a sukieneczki, które dostałam tak w rozmiarach na 3-6 miesięcy będzie trzeba zmienić na spodenki:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry