reklama

Lista mamus styczniowych:)

a w jakiej drużynie gra ... tak z ciekawości pytam, bo niestety na hokeju się zupełnie nie znam .... z tego co kojarzę to troszkę się leją, ale nie wiem czy w Polsce też bo NHL napewno ... no i dobrze, że kaski mają ;)

reklama
Skakanka jak zapłacisz, to chyba muszą dać znieczulenie. Zresztą nie wiem, jeszcze nie rodziłam. Dla mnie Oświęcim i Bielsko to podobna odległość, więc zbieram informacje i zobaczymy. Dla Ciebie Tychy jak najbardziej. Mój ginekolog jest lekarzem w Pszczynie, ale to z kolei za daleko jak dla mnie na dojazd do porodu, więc ten szpital sobie odpuszczę.

Lorien w Oświęcimiu nie ma takiej opcji nawet za kasę...Ode mnie jeżdżą dziewczyny i do Bielska i do Krakowa...ale ja bym się raczej tam nie pchała. Ciekawa jestem jakie zbierzesz informacje na temat Oświęcimia i Bielska :)jakie porównanie...Jak masz taką samą odległość to bym chyba wybrała Bielsko :)bo tam jest więcej "atrakcji"

w głowie mi się nie mieści Skakanka że może nie być takiej opcji, przecież to jest moje prawo - dostać znieczulenie. Będę się jeszcze zastanawiać. Bielsko mówisz? A o jakichś konkretnych "atrakcjach" piszesz :D ?

No widzisz a jednak. Nie wiem czemu się dziwisz :), ja myślałam,że to jeszcze norma w Polsce rodzenie bez zzo. W Bielsku w klinice rodziła siostra mojej koleżanki, tam na pewno jest możliwe zzo jakie inne atrakcje to nie wiem, czy np jest wanna :). Jeszcze jest dużo czasu,żeby się zastanawiać..Z resztą żadna z dziewczyn chyba nie poruszyła jak dotąd chyba tego wątku.. :)

dziewczynki, zerknijcie na pierwsza strone listy :) tzn na samą naszą liste. czy może tak byc?? jesli ktoś zna płec maleństwa, to prosze napiszcie mi.
zielony kolor oznacza ze w brzuszku siedzi niespodzianka, różowy - dziewczynka, niebieski - chłopczyk.
jesli komus źle zaznaczyłąm, to tez dajcie znac :)

Super , może być ;)

U mnie chyba dziewczynka ale lekarz powiedział,że następnym razem już powie dokładniej bo miało ściśnięte nogi ale jajeczek nie widział,więc nie ma co zaznaczać jeszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry