reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witam,
mysle, ze teraz juz moge spokojnie sie do Was zapisac. Mam na imie Ania i jestem ze slaska, w tej chwili jestem w 21 tc, od dluzszego czasu zagladam na to forum, ale caly czas balam sie cos napisac, bo niestety moja pierwsza dzidzie stracilam w 9tc i balam sie ze moze sie to powtorzyc, jednak po wczorajszej wizycie lekarz mnie uspokoil i powiedzial, ze teazr to juz wszystko najgorsze jest za nami. :), oby mial racje. :)

Dzieki za takie cieplutkie powitanie. NIe wiem niestety jeszcze kto mi tam stuka z drugiej strony brzuszka, bo nie bylo widac wczoraj, nastepna wizyte mam na 2.10, wiec moze wtedy. A termin mam na 23.01. Cos o sobie: mam 27 lat, piewrsza ciaza nie rozwijala sie i w 9 tc mialam zabieg, na szczescie trafilam na super lekarza, ktory potrafil mi duzo rzeczy wyjasnic i przeszlam to nawet spokojnie, o ile cos takiego mozna spokojnie przetrwac. Od poczatku tej ciazy jestem na L4, taka dezycja byla mojego lekarza a i ja specjalnie nie protestowalam. :) Jezeli macie jakies konkretne pytania chetnie odpowiem.

teraz to już napewno bęzi eodbrze i zobaczysz swoje dzieciątko w styczniu :). dodałam cie do listy styczniówek 2007 :)
wstaw sobie suwaczek, to będziemy śledzić wzrost twojego maleństwa ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry