Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aph tak mi sie skojarzylo gdy napisalas ze twoj lekarz jest ze szpitala ze switochlowic no bo ja tez bede tam rodzic chyba wiec moze przywioza nas jednoczesnie ja do Dlubaka ide dzsiaj juz sie nie moge doczekac a tak wogole to co myslisz o nim? moze napisz prywatna wiadomosc bo tutaj chyba nie wypada
Mariola bo USC w Zabrzu jest w remoncie i sluby daja w UM a ja chcialam tak ladnie no wiesz
xmamuska
Chłopaki górą! ;D ;D ;D ;D
(dziewczyny są oczywiście mądrzejsze , ale ja pierwszy raz obstawiam facetów, bo po pierwsze i tak rodzi się ich więcej niż babeczek, a po drugie-mam jednego w brzuchu! ;D)
Czesc dziewczyny - podczytuje Was czesto,a le zupelnie nie mam sily na pisanie. Dzisiaj jednak napisze, ze bylismy na USG i mamy chlopczyka( 100 % pewnosci wedlug lekarza).
Termin porodu przesunal sie na 12 stycznia
dzidzius osiagnal juz 40 % swojej przyszlej ( porodowej)budowy.Trzymajcie sie ide spac , bo znow padam ze zmeczenia! :laugh: :laugh: :laugh:
hej Wiktoria u mnie po wczorajszym USG na 60-70 % jest chlopak, ale jeszcze sie wstrzymam z oznajmianiem tego do to nie jest pewne ale cos czuje ze to bedzie chlopak bedzie po tatusiu wysoki, juz sie martwie jak ja go zdolam urodzic