reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witam,
długo się nie odzywałam - to przez różne problemy, ale teraz mogę także pochwalić się synkiem Kubusiem :-) Urodziłam w Polsce, siłami natury (7godzin), waga- 3200, wzrost-50,
pozdrawiam i przesyłam aktualne zdjęcia:tak:

Załączniki

• DSC03589.JPG
    DSC03589.JPG
    59,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03713.JPG
    DSC03713.JPG
    60,9 KB · Wyświetleń: 38
Witam cieplutko wszystkie styczniowe Mamusie :-) !!!!!

Muszę przyznać, że podczytuję Was "incognito" już od dość długiego czasu :tak::sorry2: i w końcu postanowiłam się ujawnić :-p, mając ogromną nadzieję, że zostanę jeszcze przyjęta do Waszego styczniowego grona, które znam naprawdę całkiem nieźle :yes: i które jest mi bardzo bliskie, ponieważ towarzyszyło mi już od czasów ciąży :-):tak::-p.
Mój synek Mateuszek urodził się przez cc dwa tygodnie przed planowanym terminem, 18 stycznia o godz. 8.45 :-). Mierzył 53 cm, ważył 2700 gr i otrzymał 8 punktów w skali Apgar.

Kasiulka0901 - dziekuje za mile powitanie :-):-):-)

... i przedstawiam forumowym ciociom :-) nasze kochane dziecie :tak: :
1. ... moj pierwszy dzien ...
2. mam juz ... tydzien i przed chwila wykapal mnie tata
3. 2,5 miesiaca i .... chyba mi sie troche przytylo
4. choc mam juz 3 miesiace to ... lubie sobie tak polezec
5. jak przystalo na 4-miesiecznego kawalera lubie sobie ... pogadac

Tika witaj!!! Mateuszek jest przesliczny!!!! tak dlugo nas czytasz a dopiero teraz sie ujawniasz??? !!!! no nono nieladnie!!! za kare masz pisac codziennie hehhee :-) :-)

Karlam1 - dziekuje za powitanie :-) ... a Michas to dopiero maly slodki "gigancik - przodownik":tak::-D:tak: :-D wsrod wszystkich kochanych dzieciaczkow styczniowych:-)
... ta kare oczywiscie przyjmuje z .... pokora hehe ;-) :-p ;-) sorrki za to podczytywanie :sorry2:;-)ale .... nie moglam sie oprzec :-)

reklama
Witaj tika. Skoro nas już tak dobrze znasz to karę musisz spełnić w 100% procentach abyśmy i my mogły Cię dobrze poznać.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry