Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aph - dziękuję za pocieszenie :-) ... poza tym widzę, że zarejestrowana jesteś na forum tak jak ja od września 2006 ... hm ... tylko Ty dużo wcześniej się ujawniłaś :-)
Witam Tikę i jej Mateuszka J to jestem forumowym maniakiem już chyba i dziwię się tobie, że tak długo się nie ujawniałaś Ale oczywiście z wielką chęcią przyjmiemy cię do grona styczniówek ;-) Karę musisz odrobić ;-)
Monika77 - dziękuję serdecznie za powitanko i za przyjęcie do Waszego grona :-)hm .... teraz to się sama sobie dziwię, że tak długo wytrzymałam . ... i jak widzicie drogie Mamusie styczniowe karę staram się odrobić bardzo starannie ;-):-).
Witam wszystkie styczniowe Mamy i ich pociechy!
Mam na imię Kasia i jestem mamą Hani, urodzonej 27.01.2007.
Szczerze mówiąc dopiero dzisiaj znalazłam sposób, jak można wpisywać się na tej stronie, więc muszę się jednak przyznać, że w kwestiach internetowo-komputerowych jestem zupełnym beztalenciem. No trudno!
Chętnie umieściłabym tu zdjęcie mojej Hanusi,ale niestety nie wiem, jak to zrobić. Obiecuje poprawę, czyli samoszkolenie....i proszę tez o pomoc w rozeznaniu się w tych komputerowych zawiłościach
Jeszcze raz witam i pozdrawiam,
Kasia z Hanią