Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
NICK - anna_
Imię - Anna Wiek - 31 Miejsce Zamieszkania - Wrocław Termin z OM - 09.06.2014 Płeć: ??? Imię dla maluszka - ??? Kim jestem i co robie - nauczyciel Dzieci - Aniołek
[*]
NICK: Mycha05 Imię: Marta Wiek: 24 Miejsce Zamieszkania: DK Termin z OM: 08.06 Płeć: niespodzianka Imię dla maluszka: Amelia/? Kim jestem i co robię: Studentka Dzieci: Córka, 4 latka
NICK: Karolq8
Imię: Karolina
Miejsce Zamieszkania: Zielona Góra
Termin z OM: 19.06
Imię dla maluszka: Zobaczymy
Kim jestem i co robię: Pracuje w konwojowce
Dzieci: Córka, 2 latka
NICK josie Imię ania 31 krakow (lub region jak ktos nie chce podac nazwy miasta) 4.06 Płeć (jak bedzie znana, jesli nie to wszedzie wpisuje niespodzianka) Imię dla maluszka - moze byc kilka propozycji Pracuje w firmie informatycznej (jesli chce sie tym podzielic z innymi) Dzieci - janek 2012
NICK: Sarenka27
IMIĘ: Asia
MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Pułtusk woj.mazowieckie
TEMIN Z OM; 21.06.
IMIĘ: ???
PRACUJĘ: Własna działalność gospodracza/wspólnik
DZIECI: Córka MIlusia 4 latka
Nick: karolek245 Imię: Karolina Wiek - 23 Miejsce Zamieszkania - Legnica, woj. Dolnoslaskie Termin z OM - 07.06.2014 Płeć niespodzianka Imię dla maluszka - Lena,Laura,Amelia,Franek,Antos Kim jestem i co robie - Kosmetolog, pracująca w zawodzie Dzieci - Aniolek3.06.2013
NICKrruurrkkaa ImięKasia Wiek27 Miejsce Zamieszkania - Elbląg Termin 02.06 Płeć Imię dla maluszka - Gabrysia/Krzyś Kim jestem i co robie nauczyciel wychowania przedszkolnego Dzieci -Zuzia 1,5 roku
NICK Asica86 IMIĘ Asia
WIEK 27
MIEJSCE ZAMIESZKANIA Okonek (Wlkp.)
TERMIN 11.06.2014
PŁEĆ ???
IMIĘ DLA DZIDZI Liliana/Alan, Jakub ???
KIM JESTEM z wykształcenia psychopedagog, obecnie pracuję w firmie transportowej
DZIECI pierwsze
NICK gąska1985
IMIĘ Natalia
WIEK 28
MIEJSCE ZAMIESZKANIA Sosnowiec
TERMIN Z OM 10.06.2014
PŁEĆ ???
IMIĘ DLA DZIDZI ???
KIM JESTEM z wykształcenia inż. BHP, pracuję na produkcji
DZIECI Aniołek 13.04.2013