Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
NICK ewka358
IMIĘ Ewelina
WIEK 28
MIEJSCE ZAMIESZKANIA kujawsko-pomorskie
TERMIN Z OM 21.06.2014
PŁEĆ nie wiem
IMIĘ DLA DZIDZI nie wiem jeszcze
KIM JESTEM: z zawodu: handlowiec, politolog, pracuję w handlu
DZIECI Kubuś 6 lat
NICK: izabela...
Imię: Izabela Wiek: 30 Miejsce Zamieszkania: Dolny Śląsk Termin z OM: 04.06.2014 Płeć: ? Imię dla maluszka: ? Kim jestem i co robię: sprzedawca/kasjer w markecie Dzieci: Córka Maja, 4 latka
NICK ewika87 Imię Ewa Wiek 26 Miejsce Zamieszkania - Kraj/Miasto Mazury Termin z 20.06.2014 Płeć ?? Imię dla maluszka - Amadeusz / dla dziewczynki brak Kim jestem i co robie, pracownik socjalny Dzieci - Lilianka 2 latka
NICK Aiwlys Imię Sylwia Wiek 32 Miejsce Zamieszkania Lubuskie Termin z 28.06.2014 Płeć nieznana Imię dla maluszka Pola, Blanka / Kajetan, Marian
Kim jestem i co robię Z zawodu Chów i hodowla koni / pracuje w Jobman Dzieci -Córka 8 lat
NICK benfica Imię Gosia Wiek 30 Miejsce zamieszkania Łódź Termin z OM 10.06.2014 Płeć ? Imię dla maluszka ?
Kim jestem i co robię fizyk medyczny Dzieci Gabryś, 2 lata 9mcy
ImięMarta Wiek24 Miejsce Zamieszkania - Kraj/MiastoPL Będzin Termin z USG 14.06 Płećjeszcze nieznana Imię dla maluszka - Dominik albo Marysia Kim jestem i co robie aktualnie mama na pełny etat Dzieci - Zosia ma rok i 3 miesiące
NICK Paulinka88
Imię Paulina
Wiek 25
Miejsce Zamieszkania Dolny Śląsk
Termin z 06.06.2014
Płeć nieznana
Imię dla maluszka jeszcze nie wiemy
Kim jestem i co robię zajmuję się domem i synkiem
Dzieci -synek Mikołaj- 1,5 oku
NICK biedroneczka84 Imię Kasia Wiek 29 Miejsce Zamieszkania - lubuskie Termin z OM 12.06.2014r. Płeć - niespodzianka Imię dla maluszka - to dobre pytanie Kim jestem i co robie - zajmuję się domem i córcią oraz prowadzę biurokrację firmy męża, Dzieci - Gabrysia 2lata