Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jak ostatnio napisalam, ze sie czuje dobrze to od razu mi sie zmienilo i czuje sie fatalnie
jakos mi jezdzi na zoladku wszystko, biegam do kibelka kilka razy dziennie i wcale nie na siusiu, a niby w ciazy ma sie zatwardzenie : nie wiem juz co myslec...ale ostatnie dwa dni daly mi popalic i chyba jest coraz gorzej...ech. moze jutro bedzie lepiej
Zatwardzenie kochany Agutku to owszem ale jak ci brzucholek urosnie. ja na poczatku tez mialam "lekka" kupke wiec jest ok. A na mdlosci najlepdze slone krakersy i sprite albo 7 up. sprawdzone- polecam!
i wyszło, że nasza córcia będzie miała rodzeństwo ;D
ja ostatnio wiedziałam, że będę miała córeczkę a teraz wiem, że to będzie synek ;D
Pozdrawiam wszystkie marcóweczki i mam nadzieje, że niebawem zbierze się większa ekipa i będzie można sobie porządnie poplotkować
chociaż ja to już powinnam się raczej powstrzymac od gadulstwa
co widać po ilości moich postów
od początku poprzedniej ciąży pisałam z wrześniówkami 2005 i jesteśmy naprawdę zgraną ekipą fajnych babek
mam nadzieję, że tutaj będzie podobnie