• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista Marcóweczek :)

witam, jestem zielona jeśli chodzi o to forum, a niby komputer nie gryzie ;) ja też mam termin na ok.5 marca 2007 - byłam dziś u lekarza - usg brzuszne bez żadnych wątpliwości wskazało 8tc, a od zapłodnienia to 6t. Mam już 11letnią i 6letnią córkę, a tu taaaka niespodzianka. pozdrawiam wszystkie maecóweczki...nie wiem, czy dobrze to wysyłam...

reklama
ulaig ;D hej ;D
napisałaś tylko kilka zdań a ja już wiem, że fajna z Ciebie kobitka ;D
To co ? Tym razem chłopak ? Czy tercecik dziewczęcy obstawiasz ? :)

cos mnie "tkło" i weszłam na bb i doczytałam się tej nowinki! Melanie! Gratulacje!
Życzę równie udanej ciąży co poprzedniej i równie udanego dzidziusia co obecnie.
Z pewnoscia tak bedzie.
Oj to szykuje sie już fajna gromadka :)
u nas na razie w tym temacie cisza, ale póki co mieliśmy zbyt dużo zmian aby mysleć o kolejnym dzidziusiu.
Majcia nasza rośnie zdrowo i jest wesołą odważną dziewczynką.
Cieszę się że będziecie mieli drugiego skarba.
Powodzenia i całuski dla Pariski.
Ps. Chętnie bym zobaczyła Pariskę, ale widzę że coś tam się podziało na wątku wrześniowym i już nie ma wątku ze zdjęciami.
Jak bedziesz miala chęć i czas to prześlij fotkę Pariski na priva :) Ja zaraz wyślę naszą królewnę.
Edyta i Maja

Ines kochana
i dla Ciebie gratulacje, nie mam już czasu żeby wchodzić na Twój wątek ale również jsli moge (marcoweczki wybaczcie ze korzystam z Waszego wątku) to oj...... jak się cieszę, nie raz myślałam o Was. Cieszę się że córunia w brzusiu ma się dobrze.
Trzymam kciuki żeby było tak do końca!
Pozdrawiam i następnym razem odszukam Twój wątek i wpadnę poczytać co tam u Ciebie słychać.
papa, buziaki dla brzusia!
E.

Witam was mam pytanie do Melani czy karmiłaś piersia jak zaszłaś w ciąże bo ja jeszcze karmie {tylko na noc } i narazie nie ma efektów >:( >:( pracy mamy z tatą ;D ;D ;D ;D ;D

Oliwka przestałam karmić po pół roku :)
czyli już 4 miesiące nie karmię.

Edit
ach to faktycznie Ty ;D
no proszę "tkło " Cię ::)
to chyba przeznaczenie ::) ;) :)

Pozdrawiam
do napisania na pv :)

Melanie, żadne przeznaczenie. po prostu "tkło" i już :)
a może raczej przypomnialam sobie, chcialam powspominac, znalazlam czas i tysiac takich... które składają się na "tknięcie"
E.

Melanie bardzo fajnie spotkać miłe radosne mamuśki...jeśli chodzi o moją trzecią pociechę to mój Migacz(ślubny) na pytanie o imię dla dziewczynki stwierdził, że chyba nie musi już....bo ma być Kuba, ale ja nie do końca w to wierzę :laugh:Każda poprzednia "małpiszonka" miała być chłopem....chociaż charakterki mają nawet za czterech. Miśka (11 lat - równa ze mną i wygląda jak 17-stka) stwierdziła, że żadnych dzieci i jakby co to ona się wyprowadzi do Babci...więc nic jej narazie nie mówię... >:(Ale Kajka chętnie i owszem - "wreszcie nie tylko Mnika będzie ta starsza" ;)To tyle o moich rozterkach....wszystkim wam gratuluję i mam pytanko jak robicie te ładniutkie paseczki z wiekiem dzidziaków? :)

reklama
Edit kochana, bardzo dziękuję za miłe słowa :) No i serdecznie zapraszam do "mojego wątku"  :laugh: a jestem w październikowych mamach :) Całuski dla Majuni! Czy ja też mogę dostać fotkę? :)

Pozdrowienia i gratulacje dla wszystkich marcowych mamuś!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry