reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista najpiękniejszych kołysanek!!!

ja tez poprosze na maila te kołysanki bo nic nie mam dla malutkiej tylko spiewam jej to co w RMF ie :-):-):-) an.walczak@interia.pl
a karuzeli fisherprice'a chyba sie boi bo zawsze jak ja włacze to płacze :baffled::baffled::baffled:

reklama
U nas kołysanki Magdy Umer i Grzegorza Turnaua ostatnio skutkują..puszczam młodemu po kąpieli i pięknie na nich zasypia :-D

muzyka bobasa jak na razie u nas na nie...ale moze z czasem...

Anik mój niunio ma hustawke z Fisher Price i są tam 4 melodyjki jak włączam taką jedną smutna to krzywi sie robi miny i zaraz w ryk! Moze cos jes w tych melodyjkach:tak:

Moja Lidka lubi "Idzie niebo", "Był sobie król", a takie jej ulubione nie kołysanki tylko piosenki dziecięce to "Wielka wyprawa" i "W czasie dzeszczu dzieci się nudzą":-)

Hej,
Moja Łucja też słuchała Turnała i Umer!!
To chyba najpiękniejsze kołysanki:)

Ja Olafkowi wlączam "senna piosenkę" Magdy Umer i Turnała.

"Tylko jeden nocny wiatr nie chce spac, nie chce spać
Woli chulac w polnych trawac, z deszczem w berka grac".

Piekna muzyka, usypia jak złoto i nie nudzi mi sie, chociaz sluchamy tego kilka razy dziennie..

Rapunzel - weszlam na link - ale ta kołysanka chyba dla starszych dzieci. Taka mało melodyjna i za bardzo dynamiczna jak dla niemowlaka...

Ja kołysanki Umer i Turnaua słucham kilka razy razy dziennie od ponad 14 miesięcy i rzeczywiście są najmilsze i wzruszające. Kołysanki z mini mini mnie nie zachwyciły za bardzo, moja Misia słucha ich czasemw ciągu dnia. Hitem u nas jest piosenka o Dorotce, młoda przychodzi i mówi "ta duda" i chcąc nie chcąc odśpiewuję całą piosenkę hihih

reklama
Do góry