Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kingus sprawdz na jaki dokladnie wyslalas......bo duzo osob sie myli i zamiast na terska@interia.pl wysylaja na tereska@interia.pl .........albo wyslij mi na adres mojego M pantena@interia.pl
pozdrowionka i caluski dla ciebie i Karolinki
Ja dostalam dwa razy liste za co dziekuje,ale nie moge odtworzyc ani jednej ,ani drugiej gdyz wyskakuje mi ze nie mam uprawnien do czytania tej strony.Czy komus sie zdarzylo przypadkiem to samo????????????
kinguś przepraszam ze zawracam Ci głowe.......ale do nas lista dalej nie dotarła.........tak jak pisałam już wcześniej -może spróbuj na ten adres pantena@interia.pl
pozdrowionka i całuski dla Ciebie i Karolinki
a ja ostatnio pomyslalam ze trzeba bedzie juz kupowac powoli znaczki zeby do marca wszystko uzbierac i nie spoznic sie z wyslaniem kartek na czas ;-) tylko nie wiadomo czy nadal bedziemy miec nasza polska poczte czy jakies prywatne cos tam
dziewczynki moglaby ktoras z was przesłac mi aktualna liste z adresami bo nie wiem dlaczego ale emaile od Kingi nie chcą do mnie dojsc....... terska@interia.pl