izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Na poczatku myslalam, ze dobrze byloby aby lista zostala bez zmian, tak tez wyrazilam swoje zdanie na watku zalozanym przez Tereske (i nie olalam sprawy) teraz jednak mysle, ze powinnysmy zrobic liste mam ktore do konca stycznia sie zdeklaruja, wraz z Nowymi Mamusiami, zmienilam zdanie glownie dlatego, ze widze, ze Nowe mamusie sa godne zaufania, i bardzo chca byc z nami, mam nadzieje, ze cala ta sytuacja nie zrazi ich do nas. Jezeli nie bedzie to problemem, to to co zaproponowala Magdziab byloby dobrym rozwiazaniem.
Oddaje glos dopiero teraz bo dopiero teraz zauwazylam ta ankiete, poustawiamam sobie w programie tak, ze nie widze nowopowstajacych watkow odrazu, musze troche poszperac, przez co nie jestem ze wszystkim na bierzaco. Mam nadzieje, ze wszystkie ppdejdziemy do sprawy powaznie, bo przeciez to powazna sprawa : ROCZEK NASZYCH DZIECIACZKOW i Niezapomniane Pamiatki :-)
Pozdrawiam Wszystkie mamusie, AZIK - jestes wielka, ze trzymasz reke na pulsie, buzka dla Ciebie
Oddaje glos dopiero teraz bo dopiero teraz zauwazylam ta ankiete, poustawiamam sobie w programie tak, ze nie widze nowopowstajacych watkow odrazu, musze troche poszperac, przez co nie jestem ze wszystkim na bierzaco. Mam nadzieje, ze wszystkie ppdejdziemy do sprawy powaznie, bo przeciez to powazna sprawa : ROCZEK NASZYCH DZIECIACZKOW i Niezapomniane Pamiatki :-)
Pozdrawiam Wszystkie mamusie, AZIK - jestes wielka, ze trzymasz reke na pulsie, buzka dla Ciebie