reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
Na poczatku myslalam, ze dobrze byloby aby lista zostala bez zmian, tak tez wyrazilam swoje zdanie na watku zalozanym przez Tereske (i nie olalam sprawy) teraz jednak mysle, ze powinnysmy zrobic liste mam ktore do konca stycznia sie zdeklaruja, wraz z Nowymi Mamusiami, zmienilam zdanie glownie dlatego, ze widze, ze Nowe mamusie sa godne zaufania, i bardzo chca byc z nami, mam nadzieje, ze cala ta sytuacja nie zrazi ich do nas. Jezeli nie bedzie to problemem, to to co zaproponowala Magdziab byloby dobrym rozwiazaniem.

Oddaje glos dopiero teraz bo dopiero teraz zauwazylam ta ankiete, poustawiamam sobie w programie tak, ze nie widze nowopowstajacych watkow odrazu, musze troche poszperac, przez co nie jestem ze wszystkim na bierzaco. Mam nadzieje, ze wszystkie ppdejdziemy do sprawy powaznie, bo przeciez to powazna sprawa : ROCZEK NASZYCH DZIECIACZKOW i Niezapomniane Pamiatki :-)

Pozdrawiam Wszystkie mamusie, AZIK - jestes wielka, ze trzymasz reke na pulsie, buzka dla Ciebie

reklama
Ależ tu zamieszanie
- wcześniej nie wypowiadałam w tym temacie się bo podobnie jak mamaoli wyofałam się z akcji i uważalam ,że nie powinnam się w to mieszać.

Teraz jeżli mogę to BARDZO BARDZO chciałabym jednak przyłączyć się do akcji karteczkowej i bardzo Was o to prosze - przemyslałam to wszystko i stwierdziłam, że jakoś wyskrobie pieniążki na kartki i znaczki a TAKA PAMIATKA jest bezcenna - i jeżeli mogę prosić to chciałabym być dopisana z Kubasem do aktualnej listy - przepraszam za zamieszanie i zmiane zdania ale tak mi się to podoba, że nie mogę się powstrzymac :-)

W ankiecie zagłosowałam i jestem za nowymi mamami - w sumie nie ma tu jakiejś wielkiej rotacji - są to dwie czy trzy dziewczyny które faktycznie udzielają się i co tu duzo mówić sa fajne :-) a ich szkraby pewnie jeszcze fajniejsze.
Naprawde musi być im przykro , że są tak olane i ,że w pewien sposób nieakceptowane. Sama wiem po sobie jak na początku było mi cięzko wdrożyć się w życie forum i zacząć pisać.
Ja proponuje takie rowiązanie - poprostu te mamy które nie chcą podawać swojego adresu nowicjuszką to sobie to zastrzegłą w mailu do osoby która tą liste tworzy - osoba ta weźmie to pod uwgę i poprostu nowe mamy dostaną liste bez mam ktore sobie tego nie życzą. Wiem może to więcej robory dla osoby która ma to zrobić ale może w ten sposób problem byłby rozwiązany jakoś łagodnie.

I jeszcze pytanie do Was mamy marcowe czy mogę się jeszcze zameldować ?

Pewnie, aqua! Szkoda by bylo zeby kubas ne mial tak wspanialej pamiatki!;-) Ja tez uwazam, ze powinno sie dopisac dziewczyny i skonczyc te niepowazne zamieszanie!:tak:

aqua, jak najbardziej mozesz sie przyylaczyc, kurcze ale zastanawia mnie dlaczego tylko 18 glosow jest oddanych, moze tak jak ja nie potrafia tu trafic inne mamy :confused::confused:

moze wkleje linka na watku glownym ;-)

dzięki Izka za tego linka, bo ja nie wiedziałam,że coś się dzieje - zaraz zajrzę do watku, o którym wspominacie. Generalnie jestem za byciem na liście i za tym aby włączyć mamy "nowe" - z tym że przyznam się szczerze,że jeżeli pojawiłaby się teraz jakaś mama i napisała dwa czy trzy posty to miałabym pewne obiekcje co do udostepniania jej swoich danych

Dopiero teraz trafiłam na ten wątek - tzn. z ankietą (przez wątek główny). Mam nadzieję, że mimo iż nie biorę udziału w akcji (niestety względy finansowe :-( ), mogę wyrazić swoją opinię. Przede wszystkim uważam, że to wspaniały pomysł dla naszych maluszków.
Osobiście jestem za przyłączeniem mam, które zbudowały zaufanie innych Marcowych Mamuś. Rozumiem też niechęć do powszechnego podawania danych adresowych - w tej sytuacji podoba mi się pomysł z zastrzeżeniem danych tych właśnie mam - i nie podawanie ich adresu do wszystkich. Myślę, że każda z nas to rozumie. :tak:
Brak kontaktu z mamami, które nie pojawiają się na wątku też jest niejasny i nie wiadomo, co z ich adresami (??) Myślę, że brak potwierdzenia udziału jest jednoznaczny z wycofaniem. Szkoda tylko, że nie powiedzą tego wprost.

Zamieszanie, jakie pojawiło się w związku z całą akcją, może naprawdę zniechęcić - a przecież nie o to chodzi, tylko o miłą niespodziankę dla dzieci - i taki zapewne był pierwotny cel pomysłu karteczkowego.

Życzę szczęśliwego zakończenia całej akcji.

Ja zagłosowałam w ankiecie ale teraz widząc szum wokół całej akcji decyduję się jednak na to aby nowe mamy (a jest ich niewiele) dołączyły do tej akcji. Ja już sie cieszę z tych karteczek, Mateusz wprawdzie nie jest jeszcze świadom tego wszystkiego ale w przyszłości będzie mu na pewno baaardzo miło że tyle koleżanek, kolegów i cioteczek o nim pamiętało.

Ja też się melduje - karteczki szykuje i na aktualna listę oczekuje ( nie czuje że rymuje ) może troche późno ale nie mogę tego przegapić

reklama
Na początek ..sorki że dopiero teraz się wypowiadam ale ja ostatnio nie miałam czasu zajrzeć na bb! Ale jestm cała za akcja karteczkową! Dane zgłosiłam do Kingi już na samym początku. Co do nowych Mamuś nie mam nic przeciwko. :-D :-D :-D :-D

może teraz ułatwie nieco!!!!!!-Kasiulla23 jest mi znana- rodziłyśmy w tym samym szpitalu Madurowicza w Łodzi , chodziłysmy do szkoły rodzenia , miałyśmy taki sam termin porodu tj. 10.03 -Kaśka urodziła wczesniej a ja o czasie, poza tym moja tesciowa i mama Kasi razem pracowały i bardzo dobrze się znaja, spotykałysmy się z Kasią w poradni na badaniu bioderek z naszymi maluchami, poza tym gadam z Kasią na gg i wymieniamy spostrzeżenia i wysyłamy sobie fotki naszych dzieci...Kasia chodziła do jednej klasy w LO z moją siostrą cioteczną.więc jesli moja opinia coś pomoże będę rada jeśli Kasiulla23 zasili szeregi Marcowych Mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry