reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
reklama
kasiulla23.......nic dodać nic ująć masz żywą reklamę ;-) ;-) :-) :-) .......pozazdrościć ci tylko można;-) ;-) ......

fajnie ze sie wszystkie coraz lepiej poznajemy :tak: :-)

kasiula23, teraz to juz nikt Ci nie zarzuci, ze nie jestes godna zaufania :tak:

Kochane, nie bedzie mnie pewnie do przyszlego weekendu, mam nadzieje, ze wszytko skonczy sie po naszej mysli i niebawem zaczniemy rozsylac karteczki. Czekam na liste z adresikami :happy:

Ja też ostatnio nie miałam zbyt wiele czasu na bb, ale w ankiecie zagłosowałam, tylko nie zdazyłam napisać komentarza. Oczywiście jest za tym, aby wszystkie chętne mamusie wzięły udział w karteczkowej akcji urodzinowej!

Dziewczyny,wpadlam tu i widze ze nie zle sie porobilo.
Ogolnie biorac jestem tez tego zdania ze mamy ktore chca sie dolaczyc do akcji urodzinowej to niech sie dolacza.Byloby fajnie.Poza tym im wiecej nas jest tym lepiej-nasze maluchy beda mialy wiecej pamiatek :-)
No i teraz pytanie- tak czytam i sie zastanawiam gdzie ta sonda jest????Na ktorym watku??Bo ja chyba jakas slepa jestem... :eek:

Dziewczynki, dopiero wpadlam na to, ze ja z Ella bedziemy w Polsce na jej urodzinki ( przylatujemy 27), dlatego podam nasz Polski adres Kindze, zawsze bedzie troszke mniej kaski na znaczki!:tak: ;-)

reklama
Troche nie jestem w temacie, mam nadzieje, ze lista, ktora dostalam od Kingi jest aktualna, bo wysylac karteczki bede wg niej, jesli jest jakas nowa, to mam nadzieje, ze do mnie dotrze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry