reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
Tereskaa - dobrze, że kartka doszła i że chociaż troszkę radosci dała Patryczkowi.
U nas stan karteczkowy 19 szt. bardzo się cieszymy i dziękujemy wszystkim którzy o nas pamiętali :-)

naprawde piękna pamiątka

Karteczki związane niebieską kokardką i schowane w pamiątkowe pudełeczko Kubusia - super

reklama
U nas karteczki dumnie stoją na półce - myślę że jak wszystkie dotrą to jeszcze trochę popatrzymy na nie i tez schowamy na pamiątkę:-)

U nas część karteczek dotarła wczoraj ...dziękujemy...ale w Łodzi coś nie tak jest z pocztą.....korespondecja idzie tak wolno że wczoraj dostałam zaległą korespodnencję ....więc jeśli będą jakieś opóźnienia z docieraniem na czas kartek od nas to przepraszam ale nie mam na wpływu...:-( :-( :no: :no:

najlepiej podziekowania slac na priv lub mail-bo ja wysle druga jezeli poczta nawali-bo roznie z nia

ja prawie wszystkie wyslalam-prawie bo czesc w irlandii-te z datami po 20 marca-tak juz wszystkie poslane

u nas na minute przed wjazdem katreczki doszly 4-normalnie na minute przed wyjsciem-

najlepiej podziekowania slac na priv lub mail-bo ja wysle druga jezeli poczta nawali-bo roznie z nia

ja prawie wszystkie wyslalam-prawie bo czesc w irlandii-te z datami po 20 marca-tak juz wszystkie poslane

u nas na minute przed wjazdem katreczki doszly 4-normalnie na minute przed wyjsciem-

SYLWIA.....dzis dostaliśmy karteczkę od Was...śliczna :-) .baaardzo dziękujemy :-) :-)

u nas już 11 karteczek czeka na otwarcie 30.03 :-D nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, jak wybieram ze skrzynki kolejną karteczkę zaadresowaną na Agatkę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D aż mi oczy wilgotnieją kochane jesteście!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry