reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
reklama
Dziewczyny ja część podziękowań wysłałam wcześniej na priva - natomiast reszte chyba wyślę za jakieś dwa miesiące:dry: , gdyz karteczki zostały u mnie w domu, w którym jest remont i do którego wrócę dopiero pod koniec czerwca

Dziewuszki...a mam pytanie jak z tą akcją karteczkową na urodziny marcowych mam...Ivka była pomysłodawcą ...i widze że skutecznie realizuje:tak: :tak: :tak: :tak: ...a reszta kobitek jak tam się zapatruje na pomysł? ja jestm za ......:tak: :tak: :tak:

ivka, nikt kto podał adres i wyraził chęć, nie został pominięty w akcji,

szczerze mówiąc nie mam pojęcia o czym piszesz??

a co do zyczeń dla mamuś, to większość z nas podała swoje daty i sa one w kalendarzu marcowych mam, adresy są - więc w sumie nie potrezba listy by sprawaić sobie przyjemności w postaci kartek światecznych czy urodzinowych :-D

takie nieplanowane niespodzianki sa najfajniejsze

więc jaopowiadam się za wysyaniem karteczek, ale bez listy - jeżeli ktoś nie podał jeszcze danych do kalendarza albo adresu a by chciał - to prosze o PW, dopisze do kalendarza i uzupełnimy liste adresową.

no u nas tez juz półtora miesiaca po urodzinkach i karteczek tez mamy tylko 17 ......a wysłaliśmy podobną ilość co ivka ...musze jeszcze raz sprawdzic ale 31 lub 32 karteczki .........też jestem troszeczkę zawiedziona tymbardziej ze z tego co widze to chyba nalezymy do grupy ktora otrzymała ich najmniej ......prawie wszystkie dzieciaczki podostawały w granicach 24 karteczek (mniej lub wiecej)............

reklama
Tereniu- a powiedz czy karteczka od nas do Patryczka już dotarła?

Osinko - Ty tez napsiz jak możesz czy już nasza karteczka dotarała do Agatki

Do góry